Νέα

Συνελήφθη για υπερβολική ταχύτητα και έδωσε... τέλεια δικαιολογία!


Δημοσίευση ΝΟE 21, 2017

Συνελήφθη για υπερβολική ταχύτητα και έδωσε... τέλεια δικαιολογία!

Οδηγός που τον σταμάτησαν οι τροχονόμοι για υπερβολική ταχύτητα, δικαιολογήθηκε ότι βιαζόταν να φτάσει σπίτι για να ικανοποιήσει επείγουσα σωματική ανάγκη του.

Το ιλαρό περιστατικό συνέβη στη 00:45 τη νύχτα, Παρασκευή 17 προς Σάββατο 18 Νοεμβρίου, στο κέντρο του Cornebarrieu, νοτιοδυτικά της Toulouse στην Haute-Garonne.

Οι χωροφύλακες λοιπόν, μιας και επρόκειτο για την Gendarmerie, της μοίρας Toulouse-Mirail, έκαναν μια σειρά από τροχονομικούς ελέγχους. Και ξαφνικά χτύπησαν με το ραντάρ ένα αυτοκίνητο που πέρασε μα 112 km/h σε αστική ζώνη όριο τα 50 χιλιόμετρα.

Όταν σταμάτησαν τον οδηγό, τον υπέβαλαν σε αλκοτέστ που βρέθηκε θετικό. Ο ίδιος παραδέχτηκε ότι είχε πιεί κάμποσα ποτήρια μπύρες με φίλους. Και στη συνέχεια δικαιολόγησε την υπερβολική ταχύτητά του, εξηγώντας ότι «βιαζόταν να φτάσει σπίτι του για να πάει στην τουαλέτα», όπως χαρακτηριστικά έγραψαν οι χωροφύλακες της Haute-Garonne στη σελίδα τους στο Facebook. Προφανώς, η δικαιολογία του δεν τους έπεισε. Έτσι, η άδεια οδήγησης του αφαιρέθηκε επί τόπου και κινδυνεύει με αναστολή της άδειας από τρεις μέχρι και έξι μήνες. Ο τεχνικός έλεγχος του αυτοκινήτου του είχε επίσης λήξει επίσης και το πιστοποιητικό ασφάλισής του δεν ήταν πλέον έγκυρο.

[ΠΗΓΗ]
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb