Νέα

ΚΕΡΔΙΣΤΕ

Τα 5 καλύτερα deals του Black Friday


Δημοσίευση ΝΟE 24, 2016

Τα 5 καλύτερα deals του Black Friday

Η μέρα με τις μεγαλύτερες εκπτώσεις είναι εδώ και εμείς σας παρουσιάζουμε τα 5 καλύτερα deals του Black Friday

SAMSUNG Galaxy Tab Active 8 4G

Το Samsung Galaxy Tab Active είναι το πολυεργαλείο που χρειάζεσαι για την εργασία σου αφού σου δίνει όλα τα χαρακτηριστικά για να ανεβάσεις τους ρυθμούς της παραγωγικότητάς σου. Ανθεκτικό ώστε να αντέχεις σε πτώσεις από ύψος έως και 1.2 μέτρα αλλά και ανθεκτικό απέναντι στη σκόνη και στο νερό για να εργάζεσαι ακόμη και στις πιο αντίξοες συνθήκες. (Όφελος € 220,00)

LENOVO YOGA 500

Αν θέλεις να συνδυάσεις tablet και laptop σε μία συσκευή, το Lenovo Yoga 500 είναι η κατάλληλη λύση, αφού είναι απόλυτα φορητό και εξίσου ισχυρό για να ανταπεξέλθει με άνεση σε όλες τις εργασίες. Χάρη στη λειτουργία περιστροφής και αναδίπλωσης 360 μοιρών, θα έχεις 4 διαφορετικούς τρόπους να εργαστείς. (Όφελος € 240,00)
Δείτε το εδώ

LEXGO Mini Scooter

Το πατίνι ενεργοποιείται όταν πατήσεις επάνω για λόγους ασφαλείας, κι έτσι το να χρησιμοποιείς σωστά το βάρος σου είναι το κλειδί στην ομαλή οδήγησή του. Πάτα σταθερά, έλεγξε το κέντρο βάρος σου και χρησιμοποίησέ το για να στρίβεις με άνεση, ξεκούραστα, κι αφού εξοικειωθείς, μάθε να κάνεις κόλπα όπως στροφή 360 μοιρών! (Όφελος € 200,00)
Δείτε το εδώ

SENCOR 3CAM 2000

Κατάγραψε την περιπετειώδη πλευρά της καθημερινότητάς σου αλλά και όλη τη δράση από τα extreme sports με την action camera Sencor 3CAM 2000. Με ανάλυση καταγραφής 1920x1080 pixels (Full HD) και αισθητήρα 12MP θα έχεις τόσο μεγάλη ευκρίνεια και υψηλή ποιότητα στα video αλλά και στις φωτογραφίες. Με εγγραφή στα 30fps θα έχεις ομαλή εικόνα ανεξάρτητα από την ένταση της δράσης ενώ με το ενσωματωμένο μικρόφωνο θα καταγράφεις με λεπτομέρεια όλο τον ήχο από το περιβάλλον γύρω σου. (Όφελος € 30,90)
Δείτε το εδώ

TURTLE BEACH Ear Force Stealth 420X

Ακουστικά με διπλά  μαξιλαράκια (ear-cups) και πολυκατευθυντικό μικρόφωνο αποσπώμενο όπως και μονοφωνική έξοδος ήχου (Όφελος € 80,90)
Δείτε το εδώ

× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb