Νέα

ΚΕΡΔΙΣΤΕ

Τι πρέπει να αγοράσεις για το φοιτητικό σου σπίτι!


Δημοσίευση ΣΕΠΤ 07, 2017

Τι πρέπει να αγοράσεις για το φοιτητικό σου σπίτι!

Μια καινούργια αρχή σε ένα σπίτι σημαίνει ότι πρέπει να έχεις όλα τα αντικείμενα που θα σε βοηθήσουν στην καθημερινότητα σου ή ακόμα και έξυπνες συσκευές που θα σου γλυτώσουν χρόνο!

Πέρα λοιπόν από τα έπιπλα και τις βασικές ηλεκτρικές συσκευές υπάρχει και η παρακάτω λίστα που θα σου δώσει ιδέες για πράγματα που χρειάζεσαι η δεν ήξερες ότι τα χρειάζεσαι

Κουζίνα

Σίγουρα έχεις πάρει ένα ψυγείο, μια κουζίνα για μαγείρεμα (ελπίζουμε δηλαδή για να μην φας όλα σου τα λεφτά σε delivery), σερβίτσια και μαχαιροπίρουνα και αν όχι καλό θα ήτανε να τα πάρεις το συντομότερο δυνατό.
Αλλά θα χρειαστείς σίγουρα και τα εξής :


Επίσης αν είσαι της μαγειρικής

Σαλόνι

Ξεκινάμε με την λογική ότι έχεις τουλάχιστον ένα καναπέ, ένα τραπεζάκι και μια τηλεόραση (ελπίζουμε όχι στο πάτωμα). Τι άλλο χρειάζεσαι;

  • Google ChromeCast ( ο Google Chromecast θα στείλει το video που βλέπεις στο smartphone, tablet ή laptop απευθείας στην τηλεόραση...το ξέρουμε ότι μας ευχαριστείς ήδη. Βρες το online ΕΔΩ)
  • Media Player (Δες τις αποθηκευμένες ταινίες ή σειρές και άκου τα αγαπημένα σου μουσικά κομμάτια απευθείας στην τηλεόραση. Βρες το online ΕΔΩ)
  • Blu-ray & DVD Player
  • Ραδιόφωνο (αν και μπορείς να ακούσεις τον αγαπημένο σου σταθμό στο E-Radio.gr)
  • Καλώδια (Scart, HDMI, Audio.Βρες τα online ΕΔΩ)

Για gamers

ή ακόμα καλύτερα ένα laptop (Βρες το online ΕΔΩ με έκπτωση έως και 33%)

× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb