Celebs

Τι ύψος έχει ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος;


Δημοσίευση ΑΠΡ 25, 2019

Τι ύψος έχει ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος;

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έχει χιούμορ και το αποδεικνύει κάθε φορά μέσα από τις αναρτήσεις που κάνει στα social media. Αυτή τη φορά, ο γνωστός chef και κριτής στο MasterChef του STAR, αποκάλυψε το ύψος του και απάντησε σε όλους εκείνους που λένε ότι είναι κοντός.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter την φωτογραφία μιας μεζούρας και στη λεζάντα που την συνόδευε έγραψε χαρακτηριστικά: «Για να το λύσουμε… 1,74 μετρημένος στο Α.Τ Νέας Σμύρνης , για την καινούργια ταυτότητα… (τον παρακάλεσα να βάλει κάνα πόντο παραπάνω… Αλλά δεν έπιασε…)».

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι πιο κοντός και από τον Πάνο Ιωαννίδη και από τον Σωτήρη Κοντιζά, οι οποίοι αρκετά ψηλοί άντρες. Μάλιστα, για το ύψος του ο ίδιος έχει δεχτεί τρολάρισμα ακόμα και από τον Σωτήρη Κοντιζά, ο οποίος του είχε πει: «Είσαι περασιά με το ύψος των πάγκων», κάνοντας να τον ξεσπάσει σε γέλια. Το σίγουρο πάντως είναι πώς ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι ένας πολύ γοητευτικός άντρας και έχει μεγάλη πέραση στο γυναικείο φύλο.

[ΠΗΓΗ]
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb