Νέα

ΚΕΡΔΙΣΤΕ

To smartwatch που δεν θα βγάζετε από πάνω σας

Γράφει ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΕΡΔΑΡΗΣ
Δημοσίευση ΝΟE 22, 2019

To smartwatch που δεν θα βγάζετε από πάνω σας

Το νέο smartwatch Huawei Band προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία με πολλές λειτουργίες και φυσικά δεν κοστίζει μια περιουσία. 

Έχει οθόνη αφής 0.95'' AMOLED και γυαλί 2.5D, λεπτό σχεδιασμό, όμορφη αισθητική και λουράκι σιλικόνης για να μην ερεθίζει τον καρπό σας.

Η καινοτόμα σχεδίαση με ενσωματωμένο αισθητήρα IR αλλά και η τεχνολογία Τεχνητής Νοημοσύνης προσφέρει ακριβής μέτρηση σε επίπεδο δευτερολέπτου, των χτύπων της καρδιάς σου, τόσο την ημέρα όσο και τη νύχτα.

Επιπλέον το λογισμικό παρακολούθησης το οποίο έχει δημιουργηθεί σε συνεργασία με το τμήμα Ιατρικής του Harvard βοηθάει ώστε να διορθώσεις τα 6 συνηθέστερα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσεις κατά τη διάρκεια του ύπνου, με περισσότερες από 200 προτάσεις και λύσεις.

Και οι εκπλήξεις δεν σταματάνε εκεί...το Huawei Band 3 Pro διαθέτει ενσωματωμένο αισθητήρα GPS ο οποίος καταναλώνει ελάχιστη ενέργεια, με αποτέλεσμα να γυμνάζεσαι για μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα και είναι αδιάβροχο έως και τα 50 μέτρα για να κολυμπάς τόσο στην πισίνα όσο και στη θάλασσα.

Βρείτε το ΕΔΩ

× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb