Νέα

Βρετανία: Χαμός στα social με τη μητέρα που αποκάλυψε στο γιο της πόσο συχνά κάνει σeξ

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΣΕΠΤ 23, 2017

Βρετανία: Χαμός στα social με τη μητέρα που αποκάλυψε στο γιο της πόσο συχνά κάνει σeξ

Μία μητέρα από τη Βρετανία προκάλεσε τις αντιδράσεις των χρηστών στο διαδίκτυο, επειδή επέλεξε να απαντήσει ειλικρινά στο γιο της όταν εκείνος τη ρώτησε πόσο συχνά είχε σeξουαλική επαφή με τον σύζυγό της.

Όταν λοιπόν ο 12χρονος πιτσιρικάς ρώτησε: «Πόσο συχνά κάνεις σeξ με τον μπαμπά;» εκείνη απάντησε «μία ή δύο φορές την εβδομάδα υποθέτω».

Αφού η ίδια δημοσιοποίησε αυτό το περιστατικό στην δημοφιλή ιστοσελίδα για γονείς, Mumset, οι χρήστες έσπευσαν να επικρίνουν τη μητέρα, υποστηρίζοντας ότι η απάντησή της ήταν ακατάλληλη.

Ωστόσο, η μητέρα εξήγησε ότι είναι «ένα πολύ χαμηλών τόνων άτομο» και ότι ποτέ δε συζητά για το σeξ με τους φίλους της. Η ίδια δεν παρέλειψε να ομολογήσει ότι η ερώτηση του γιου της, την έφερε σε μεγάλη αμηχανία, ενώ έμεινε έκπληκτη που ο γιος της ήθελε να μάθει για τις σeξουαλική ζωή των γονιών του.

Φυσικά οι χρήστες του Mumsnet έσπευσαν να καταδικάσουν την απόφασή της, να ανταποκριθεί με ειλικρίνεια.

Ένας χρήστης, μεταξύ άλλων, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δε θα του το λεγα. Η απάντησή μου θα ήταν ότι αυτό είναι κάτι προσωπικό μεταξύ εμού και του πατέρα σου και όχι κάτι που πρέπει να γνωρίζεις εσύ ή οποιοσδήποτε άλλος. Πολύ ακατάλληλη ερώτηση. Δεν έχει σημασία η ηλικία».

Άλλοι χρήστες συμφώνησαν ότι η μητέρα θα μπορούσε να το χρησιμοποιήσει ως ευκαιρία, για να θέσει τα όρια με το γιο της, ενώ άλλοι προθυμοποιήθηκαν να προσφέρουν χρήματα προκειμένου το αγόρι να μιλήσει με ψυχολόγο.

Ωστόσο, υπήρχαν και εκείνοι που έσπευσαν να συγχαρούν τη μητέρα για τη σeξουαλικά, ενεργή, ζωή της. Η μητέρα απάντησε αργότερα στα σχόλια, λέγοντας, ότι λυπάται για την απάντηση στην ερώτηση του γιου της.

Είναι γεγονός ότι το σeξ εξακολουθεί να είναι ένα θέμα ταμπού και ειδικά τη στιγμή που οι γονείς, συνήθως, παρουσιάζονται, στερεοτυπικά ως «πολύ κουρασμένοι» ή «πολύ απασχολημένοι».

[ΠΗΓΗ]
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb