Celebs

Χατζηνικολάου: Περνάω από μια ψυχοφθόρα διαδικασία, με βρίζουν


Δημοσίευση ΑΠΡ 27, 2017

Χατζηνικολάου: Περνάω από μια ψυχοφθόρα διαδικασία, με βρίζουν

Η τελευταία συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στο Νίκο Χατζηνικολάου, έγινε το απόλυτο θέμα συζήτησης. Ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 με χρόνια πορείας στη δημοσιογραφία, εξέφρασε τον προβληματισμό του στη σημερινή ραδιοφωνική του εκπομπή στον Real.

Συγκεκριμένα, εξήγησε πως παρότι δεν τίθεται κούρασης από τον φόρτο εργασίας σκέφτεται έντονα τη δουλειά του. Ο λόγος είναι τα σχόλια και οι επικρίσεις που δέχεται για τον τρόπο που αντιμετωπίζει τους συνεντευξιαζόμενους.

Ακροάτρια λοιπόν τον ρώτησε για τη επαναφορά της εκπομπής «Στον Ενικό». Ο δημοσιογράφος είπε πως το σκέφτεται και για τον Σεπτέμβριο. Ωστόσο εξέφρασε τον προβληματισμό του για το «κλίμα του άγριου φανατισμού που υπάρχει».

«Κάθε φορά που κάνω συνέντευξη νιώθω ότι περνάω από μια ψυχοφθόρα διαδικασία.. Είναι τρομερό. Κάνω συνέντευξη με τον Μητσοτάκη και έχω απέναντι να με βρίζουν οι Συριζαίοι γιατί δεν είμαι πολύ σκληρός. Αλλά να με βρίζουν και οι νεοδημοκράτες γιατί είμαι πολύ σκληρός. Κάνω συνέντευξη με τον Τσίπρα και έχω να με βρίζουν οι Συριζαίοι γιατί είμαι πολύ σκληρός και να με κατηγορούν οι άλλοι γιατί δεν τον σκότωσα», επεσήμανε.

[ΠΗΓΗ]
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb