Η καλύτερη ελληνική μουσική από τα κανάλια του Arion Radio. Mουσικά νέα, videos, εκδηλώσεις και καθημερινά ειδήσεις που σου φτιάχνουν τη μέρα.
Dolce Vita

Ο μεγαλύτερος φόβος των αντρών στο σeξ είναι πραγματικότητα

Προσοχή

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΙΟΥΛ 11, 2019

Ο μεγαλύτερος φόβος των αντρών στο σeξ είναι πραγματικότητα

Οι φόβοι των αντρών στο σeξ είναι ατέλειωτοι και διαφορετικοί για τον καθένα. Αλλά ίσως ο μεγαλύτερος να είναι κοινός για όλους. Και είναι αληθινός...

Το πeος περνάει από πολλές αλλαγές κατά την διάρκεια της ζωής. Τα επίπεδα τεστοστερόνης παίζουν τεράστιο ρόλο για κάθε φάση του. Μεταξύ της ηλικίας των 9 και των 15, η υπόφυση παράγει ορμόνες, μαζί και τεστοστερόνη. Η εφηβεία έχει τεράστιες αλλαγές στο σώμα, με το πeος, τους οpχεις και πολλά άλλα να μεγαλώνουν.

Το επίπεδο τεστοστερόνης πέφτει λίγο πριν τα 30, αλλά η αλλαγή δεν είναι μεγάλη. Μετά τα 40, η τεστοστερόνη μπορεί να πέσει λίγο, όμως παράγει γλοβουλίνη η οποία παραμένει στο αίμα μαζί με την τεστοστερόνη και με αυτόν τον τρόπο μειώνεται η ποσότητα που χρησιμοποιεί το σώμα.

Έτσι οι αλλαγές είναι αρκετές. Ωστόσο η μια κάνει πράξη έναν μεγάλο φόβο των αντρών. Υπάρχει μια αλλαγή στο μέγεθος του πeους. Μπορεί το πραγματικό μέγεθος να μικρύνει ελάχιστα, ωστόσο αν υπάρχει περισσότερο λίπος στο ηβικό οστό, η περιοχή μπορεί να «κρεμάσει» και να το κάνει να φαίνεται αρκετά μικρότερο. Οπότε γυμναστική και ευχές να πάνε όλα καλά...

Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb