Η καλύτερη ελληνική μουσική από τα κανάλια του Arion Radio. Mουσικά νέα, videos, εκδηλώσεις και καθημερινά ειδήσεις που σου φτιάχνουν τη μέρα.
Νέα

ΚΕΡΔΙΣΤΕ

Βρήκαμε 30% φθηνότερο το καλύτερο budget κινητό του 2019

Εξαιρετικές επιδόσεις σε πολύ χαμηλή τιμή

Γράφει ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΕΡΔΑΡΗΣ
Δημοσίευση ΝΟE 28, 2019

Βρήκαμε 30% φθηνότερο το καλύτερο budget κινητό του 2019

Ένα από τα καλύτερα budget smartphones, αν όχι το καλύτερο, σύμφωνα με ψηφοφορία χρηστών σε μερικά από τα μεγαλύτερα site τεχνολογίας όπως το gsmarena.com, το Xiaomi Redmi Note 7 έρχεται για να προσφέρει κορυφαίες επιδόσεις σε πολύ χαμηλή τιμή.

Το σύστημα κάμερας του Redmi Note 7 με την τεχνολογία Super Pixel προσφέρει έως και 4 φορές περισσότερα pixel σε σύγκριση με έναν απλό αισθητήρα και αυτό έχει ως αποτέλεσμα εντυπωσιακά καθαρές φωτογραφίες με εξαιρετικές λεπτομέρειες.

Επιπλέον προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις λόγο του επεξεργαστή Snapdragon 660 ώστε να απολαμβάνεις εφαρμογές και παιχνίδια ομαλά και χωρίς καθυστερήσεις στην εντυπωσιακή οθόνη 6.3’’ τύπου Dot Drop που έχει ελάχιστα bezels.

Και το Xiaomi Redmi Note 7 δεν σταματάει εκεί αφού διαθέτει μια μεγάλη μπαταρία των 4000mAh, η οποία υποστηρίζει λειτουργία ταχείας φόρτισης Quick Charge 4, ικανή να σου δώσει έως 23 ώρες συνεχόμενες για κλήσεις, 13 ώρες αναπαραγωγής βίντεο ή 7 ώρες συνεχόμενου gaming.

Βρείτε το ΕΔΩ 30% φθηνότερο

Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb