Celebs

Ο αδερφός της Μαριάννας Τουμασάτου είναι κι αυτός ηθοποιός


Δημοσίευση ΔΕΚ 01, 2019

Ο αδερφός της Μαριάννας Τουμασάτου είναι κι αυτός ηθοποιός

Στους καλλιτεχνικούς κύκλους είναι γνωστό πως η Μαριάννα Τουμασάτου έχει έναν μικρότερο αδελφό, ο οποίος επίσης είναι ηθοποιός, με πορεία στο θέατρο και την τηλεόραση. Αλλά στο ευρύ κοινό η πληροφορία αυτή δεν είναι και τόσο γνωστή, αν και η Τουμασάτου πολλές φορές έχει αναφερθεί στη σχέση τους.

«Με τον αδερφό μου ζούμε πολύ ελεύθεροι από μωρά αλλά έχουμε μια πολύ μεγάλη αγάπη ο ένας για τον άλλον. Έζησα όμορφα παιδικά χρόνια», είχε εξομολογηθεί η ηθοποιός σε πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξη.

Ο λόγος, λοιπόν, για τον Γρηγόρη Τουμασάτο, ο οποίος μάλιστα φέτος μπήκε στη σειρά του ΑΝΤ1 «Γυναίκα χωρίς όνομα» στην οποία τον πρωταγωνιστικό ρόλο κρατά η διάσημη αδελφή του. Οι δυο τους είχαν πολύ καιρό να συνεργαστούν (είχαν παίξει μαζί πριν καιρό στο θέατρο, αλλά και παλαιότερα στο Τμήμα Ηθών) και ήταν κάτι που το ήθελαν πολύ.

«Με τον αδελφό μου έχω να παίξω πολλά χρόνια… Με τον Γρηγόρη έχουμε να παίξουμε πολλά χρόνια μαζί. Είχαμε παίξει στο Τμήμα ηθών και στο θέατρο δύο φορές. Οικογενειακή υπόθεση όπως καταλαβαίνεις. Ο άντρας μου (Αλέξανδρος Σταύρου), ο αδελφός μου…», είχε δηλώσει η Μαριάννα Τουμασάτου, στη Φαίη Σκορδά όταν είχε πάει καλεσμένη στο Πρωινό.

[ΠΗΓΗ]
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb