ΣΧΕΣΕΙΣ

Αγιος Βαλεντίνος: 6+1 ιδέες για να περάσεις τέλεια χωρίς να ξοδευτείς

Ποιος είπε ότι ο έρωτας θέλει χρήματα;
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Αγιος Βαλεντίνος: 6+1 ιδέες για να περάσεις τέλεια χωρίς να ξοδευτείς

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στις 14 Φεβρουαρίου η νύχτα θα απογειωθεί χωρίς καν να ξοδευτείς! Και αυτό είναι υπόσχεση!

Airbnb χωρίς χρεώσεις

Ρώτησε τους φίλους σου ποιος μπορεί να σου παραχωρήσει το σπίτι του για μερικές ώρες - είτε είναι όντως Airbnb είτε το εξοχικό του και φύγατε! Η αλλαγή περιβάλλοντος θα κάνει καλό και θα σας βάλει σε νέες, μικρές περιπέτειες. Φυσικά μπορείς πάντα να κλείσεις ένα κανονικό Airbnb σε μια περιοχή της πόλης που σου αρέσει...

Μασάζ

Δεν χρειάζεται να είσαι ο γκουρού του σeξ ούτε μάστερ του μασάζ για να περιποιηθείς το σύντροφό σου. Κάλεσέ τον/την σαν να βρίσκεται σε χώρο σπα, δώσε συγκεκριμένη ώρα και μέρος στο σπίτι για μασάζ. Αν δεν μένετε μαζί, στείλτου/της πληροφορίες στο κινητό για την ώρα και την τοποθεσία (9 το βράδυ, στο σπίτι μου), αν μένετε μαζί, επίσης στείλε μήνυμα (9 η ώρα, στο υπνοδωμάτιο). Μέχρι τότε μην πεις τίποτα άλλο

Δείπνο στο σπίτι

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το σαλόνι σου απόψε πρέπει να αλλάξει ντεκόρ! Κάντο αγνώριστο μετακινώντας κάποια διακοσμητικά, φτιάξε τη σπεσιαλιτέ σου, άναψε κεριά, στρώσε τραπέζι και βάλε μουσική. Μπορείς να κάνεις έκπληξη, μπορείς να ετοιμάσεις μια πρόσκληση που θα τη βάλεις στη τσάντα για να τη βρει μέσα στη μέρα.

Πάμε σινεμά, ή μήπως όχι;

Βρες μια καλή ταινία στο Netflix ή νοίκιασε μία. Ετοίμασε το σαλόνι, βάλε στο τραπέζι 2 ποτήρια κρασί, κεριά και σνακ. Βάλε κεριά ή χαμηλά φωτιστικά να "ζεσταίνουν" τον χώρο. Σαν να βρισκόσαστε σε μικρό σινεμά. Ετοιμάσου για μια ιδιωτική προβολή! 

Σeξ με ατμόσφαιρα

Κάτι διαφορετικό. Παίξτε ρόλους, ντύσου διαφορετικά, φόρεσε κάτι πpoκλητικό ή ετοίμασε ένα παιχνίδι πpoκλήσεων με ζάρια. 

Peep show για έναν

Οργανώστε ένα peep show με τα όλα του. Με μουσική, με στpιπτιζ, και πολλή αναμονή... Αφού ανά 1 λεπτό, ο θεατής θα πρέπει να δίνει κάτι έτσι ώστε ο άλλος να αφαιρεί ένα ρούχο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
6 / position1: 166 / position2: 982
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb