ΥΓΕΙΑ

Πόσο βρώμικη είναι η τσάντα που κουβαλάς;

Και πώς να την καθαρίσεις σωστά
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Πόσο βρώμικη είναι η τσάντα που κουβαλάς;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με τα μικρόβια να εξαπλώνονται όπως η πυρκαγιά, και το αγχος για την τρέχουσα επιδημία να μας κυνηγάει, θεωρήσαμε ότι είναι απαραίτητο να ψάξουμε λίγο παραπάνω ό,τι έχει να κάνει με την καθημερινότητά μας σχετικά με τον καθαρισμό και τη συντήρηση των αγαπημένων μας τσαντών.

Μια τσάντα λοιπόν που έχει γυρίσει όλη την πόλη - που την αφήσαμε κάτω στο γραφείο, την στριμώξαμε ανάμεσα σε καθίσματα, την κάναμε μια γύρα σε κάθε μέρος που πήγαμε, περιέχει αρκετά βακτήρια για να προκαλέσει σοβαρό κίνδυνο για την υγεία! Οι τσάντες μας περιέχουν περισσότερα βακτήρια από τη μέση τουαλέτα!

Αν η τσάντα είναι κατασκευασμένη από συνθετικά υλικά, σκούπισε καλά το εσωτερικό και καθάρισε με ένα αντισηπτικό μαντηλάκι όλη την εξωτερική επιφάνεια. Αν είναι υφασμάτινη, βάλτην στο πλυντήριο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι υφασμάτινες τσάντες μπορεί να φαίνονται πιο βρώμικες από τις δερμάτινες τσάντες, αλλά λόγω της υφής του δέρματος, οι δερμάτινες τσάντες κρατάνε περισσότερα βακτήρια, δημιουργώντας τις τέλειες συνθήκες για να εξαπλωθούν. Βρέξε ένα πανί και βάλε ένα καθαριστικό που μυρίζει όμορφα και πέρασε κάθε επιφάνειά της με το πανί. Τσέκαρε και τη μέσα μεριά!

Κάθε μέρα γυρνώντας σπίτι να περνάς τις εξωτερικές επιφάνειες με ένα πανί βουτηγμένο σε καθαριστικό και να την αφήνεις στην είσοδο. Φυσικά μην την πηγαίνεις στο υπνοδωμάτιο, μην την ακουμπάς στους καναπέδες κ.ο.κ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
5 / position1: 278 / position2: 793
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb