Η καλύτερη ελληνική μουσική από τα κανάλια του Arion Radio. Mουσικά νέα, videos, εκδηλώσεις και καθημερινά ειδήσεις που σου φτιάχνουν τη μέρα.
Dolce Vita

Ο καλύτερος τρόπος για να καθαρίσετε τα καμμένα λίπη από το τηγάνι σας

Χωρίς να χαλάσετε την επιφάνεια του

Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΙΟΥΛ 23, 2020

Ο καλύτερος τρόπος για να καθαρίσετε τα καμμένα λίπη από το τηγάνι σας

Η αλήθεια είναι πως τα τηγανιτά φαγητά έχουν μία διαφορετική… νοστιμιά. Αυτός είναι και ο λόγος που θεωρείται ένα από τα πιο πολυχρησιμοποιημένα σκεύη στην κουζίνα. Ωστόσο, υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα, που δεν είναι άλλο από τον καθαρισμό.

Πόσες φορές έχετε βρεθεί μπροστά σ’ ένα τηγάνι με καμένα λίπη και δεν μπορείτε να βρείτε τον κατάλληλο τρόπο για να το καθαρίσετε; Ωστόσο, υπάρχει ένα κόλπο, το οποίο θα σας λύσει τα χέρια.

Μάλιστα, το καλύτερο είναι πως δεν χρειάζεται να ξοδέψετε πολλά χρήματα, μια και η λύση έρχεται από ένα υλικό που έχετε σίγουρα στην κουζίνα σας. Μάλιστα, το εν λόγω υλικό, προορίζεται για χρήση στα φαγητά, αλλά έχει αποδειχθεί πως αποτελεί και ένα ισχυρό καθαριστικό.

Το… μυστικό για τον καλύτερο καθαρισμό είναι να αφήσετε το τηγάνι να κρυώσει. Στην συνέχεια προσθέστε χλιαρό νερό. Ρίξτε δύο κουταλιές της σούπας σόδα και αφήστε το να πάρει μερικές βράσεις. Διώξτε το νερό στον νεροχύτη. Περάστε την επιφάνεια με λίγο σαπούνι και σφουγγάρι. Για περισσότερη λάμψη περάστε με λίγο ξύδι.

Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb