ΒETTER LIFE, BETTER ME BETTER LIFE

Ίσως η πιο σημαντική συμβουλή για την ευτυχία σου

Μήπως περνάς τη ζωή σου στον αυτόματο;
Νικόλας Ουρανός
Ίσως η πιο σημαντική συμβουλή για την ευτυχία σου
Φωτογραφία από τον χρήστη Polina Chistyakova στο Pexels

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μήπως περνάς τη ζωή σου στον αυτόματο;

Όταν τα βάζουμε όλα στον αυτόματο, όταν αγκιστρωνόμαστε στις αραχνιασμένες πεποιθήσεις μας και παίρνουμε τις σχέσεις μας ως δεδομένες, η ζωή μάς αψηφά και μας προσπερνά επιδεικτικά. Αν θέλεις να ξεκολλήσεις από τη λάσπη της απύθμενης μιζέριας, μάθε πώς να κάνεις το χρόνο σύμμαχο.

Είναι πολύ εύκολο να κολλήσουμε στη λάσπη μιας ζωής που δεν μας αρέσει, αλλά που νιώθουμε ανήμποροι να αλλάξουμε. Και το ακόμα πιο εύκολο είναι να βολευτούμε εκεί, επιθυμώντας όχι μόνο να μην αναδυθούμε αλλά και να μη δούμε και τους άλλους να προσπαθούν. Έτσι, όμως, περνάει η ζωή από τα χέρια μου χωρίς να το παίρνω χαμπάρι.
Μεγάλο μέρος των κακών σχέσεων που με τους άλλους οφείλεται, εξάλλου, στις παραποιημένη σχέση που έχουμε με τον εαυτό μας. Στις δικαιολογίες που μας τραβούν συνεχώς πίσω.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μας αρέσει, λοιπόν, να παγώνουμε την εξέλιξή μας προβάλλοντας συνεχώς δικαιολογίες. Ζούμε με την ψευδαίσθηση πως έχουμε όλον το χρόνο μπροστά μας για να κάνουμε λάθη, για να απαλλαγούμε από όσα ελπίζουμε πως κάποια μέρα κάποιος τρίτος ή... η τύχη θα σηκώσουν από τους ώμους μας.

Για να είμαστε αληθινοί, πρέπει να σταματήσουμε το θέατρο και να αγαπήσουμε τον εαυτό μας. Έτσι θα εμπνεύσουμε, με το ζωντανό παράδειγμά μας, τους άλλους. Τότε θα λάβουμε αναγνώριση. Όταν δεν θα μας νοιάζει να τη λάβουμε πια. Θέλει δέσμευση και υπευθυνότητα, γιατί η ζωή περνά χωρίς να το πάρουμε χαμπάρι.

Δεν ήρθαμε, όμως, για να παρακολουθούμε τη ζωή μας από απόσταση, σαν απλοί θεατές της. Πρέπει να καταλάβουμε πως προσβάλλουμε το δώρο της ζωής αν δεν γινόμαστε καθημερινά καλύτεροι, λόγω και έργω.


Νικόλας Ουρανός, ACC
Βραβευμένος συγγραφέας παγκόσμιου bestseller Αγάπη Τώρα, Ευ Ζην Τώρα και Ξαφνικά Τώρα, Ομιλητής, Life & Relationship Coach
Κατέβασε δωρεάν τις 38 πρώτες σελίδες από το διεθνές bestseller Ευ Ζην Τώρα και ανακάλυψε ένα εγχειρίδιο πλοηγό για την ανάπτυξη του εαυτού σου! Πάρε τη δυνατή πρόγευση για όλα τα σημαντικά που σε περιμένουν!

Πάρε την ευκαιρία για δωρεάν life coaching συνεδρίες, για να δοκιμάσεις χωρίς καμία περαιτέρω δέσμευση την αποτελεσματικότητα και τον επαγγελματισμό που διακρίνουν τα προγράμματα μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
5 / position1: 60 / position2: 855
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb