Νέα

GNTM 3: Δείτε την εντυπωσιακή έναρξη του ριάλιτι

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΣΕΠΤ 07, 2020

GNTM 3: Δείτε την εντυπωσιακή έναρξη του ριάλιτι

Αναμονή τέλος! Η τρίτη σεζόν του GNTM, με αγόρια και κορίτσια να διαγωνίζονται για τον τίτλο του Next Top Model ξεκίνησε. Και η έναρξη ικανοποίησε τις προσδοκίες και των πιο απαιτητικών.

Κρατώντας ως έκπληξη την παρουσίαση του τέταρτου κριτή, που ως γνωστόν είναι η Ζενεβιέβ Μαζαρί, έκανε έναρξη το τρίτο κατά σειρά GNTM 3. Βίκυ Καγιά, Δημήτρης Σκουλός και Άγγελος Μπράτης έκαναν τη δική τους είσοδο στο πλατό της πρώτης audition.

Η fashion expert με ένα κάμπριο αυτοκίνητο στήριξε την άποψη ότι το μόντελινγκ είναι φτιαγμένο για τις γυναίκες ωστόσο η ανατροπή του νέου GNTM θα φανεί στον τελικό, ο διακεκριμένος φωτογράφος πάνω στο αγαπημένο του ποδήλατο δήλωσε ότι υπάρχουν πολλά καλά μοντέλα άντρες με μεγάλη καριέρα στο εξωτερικό, με τον γνωστό σχεδιαστή μόδας να τονίζει ότι ήρθε και για τα αγόρια να αποδείξουν την αξία τους.

Η αλλαγή στους κανονισμούς λόγω κορωνοϊού

Λίγο αργότερα η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε ότι θα υπάρξει αλλαγή στους κανονισμούς στη φετινή σεζόν.

«Φέτος θα ισχύσει κάτι πολύ διαφορετικό λόγω της κατάστασης του κορωνοϊού. Πέρα από το ότι θα πρέπει να παρουσιαστείτε μπροστά μας, να ποζάρετε, να κάνετε πασαρέλα και να μας πείσετε για να περάσετε στην επόμενη φάση, δεν θα γίνει αυτή η πανέμορφη και φαντασμαγορική πασαρέλα που ξέρετε του bootcamp, αλλά θα γίνει ένα catwalk, το οποίο έχουμε ονομάσει IDcatwalk.

Τι σημαίνει αυτό: Θα ντυθείτε, θα βαφτείτε και θα πρέπει να παρουσιάσετε ένα ειδικό διαφορετικό χαρακτήρα, μια ταυτότητα στυλιστική, θα πρέπει να ξεχωρίσετε μέσα στο πλήθος και θα περπατήσετε μπροστά μας και 40 από εσάς θα περάσουν στην επόμενη φάση του bootcamp», είπε η Βίκυ Καγιά.

Άλλη μια αλλαγή σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές είναι ότι κάθε κριτής θα έχει από μία wild card και θα έχει δικαίωμα να τη χρησιμοποιήσει μία και μοναδική φορά. Να «το πάρει επάνω του» και να δώσει την ευκαιρία σε κάποιον ή σε κάποια, να περάσει στη φάση του bootcamp, ακόμα και αν η απόφαση της επιτροπής, ήταν αρχικά αρνητική!

[ΠΗΓΗ]
Διαβάστε Ακόμη
ΣΕΠΤ 08, 2020
GNTM: Πού ήσουν τόσο καιρό Κατερίνα Βισέρη;
H δικηγόρος και μοντέλο, πρώην παίκτρια του GNTM απαντά σε Ε-Daily Διλήμματα
NEWSROOM
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb