Η καλύτερη ελληνική μουσική από τα κανάλια του Arion Radio. Mουσικά νέα, videos, εκδηλώσεις και καθημερινά ειδήσεις που σου φτιάχνουν τη μέρα.
Celebs

Αριστομένης Γιαννόπουλος: «Κάνουμε ένα διάλειμμα στο γάμο μας»

Ο πλαστικός χειρουργός επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε διάσταση με την εδώ και 2 χρόνια σύζυγό του, μοντέλο Αλεξάνδρα Παναγιώταρου


Δημοσίευση ΣΕΠΤ 30, 2020

Αριστομένης Γιαννόπουλος: «Κάνουμε ένα διάλειμμα στο γάμο μας»

Μετά τις τελευταίες πληροφορίες που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου περί χωρισμού του Αριστομένη Γιαννόπουλου και της συζύγου του, Αλεξάνδρας Παναγιώταρου, ο γνωστός πλαστικός χειρουργός μίλησε στο Happy Day και αποκάλυψε: «Δεν έχουμε χωρίσει.

Κάνουμε ένα διάλειμμα στο γάμο μας γιατί υπάρχουν κάποια προβλήματα στη μεταξύ μας σχέση. Δεν μένουμε στο ίδιο σπίτι, αλλά έχουμε επικοινωνία. Δεν σκεφτόμαστε ακόμη το διαζύγιο».

Μάλιστα στην πρωινή εκπομπή του Alpha, προβλήθηκε και η τελευταία κοινή τηλεοπτική συνέντευξη του ζευγαριού, που είχε γυριστεί στο σπίτι τους μετά την καραντίνα.

Ειπώθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή ότι εσείς διώξατε την Αλεξάνδρα από το σπίτι…. Όχι αυτά είναι φήμες, δεν έγινε τίποτα από αυτά. Είμαστε απόλυτα καλά, μεταξύ μας, είμαστε σε επικοινωνία και μιλάμε κανονικότατα, ούτε την έδιωξα, ούτε τίποτα, αυτά είναι φήμες.

Καυγαδίσατε όπως ειπώθηκε και ξεκίνησαν όλα;

Δεν συνέβη κάποιος καβγάς, όλα ήταν απόλυτα συνειδητά, μια χαρά και έχουμε και πολύ καλές επαφές.

[ΠΗΓΗ]
Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb