Η καλύτερη ελληνική μουσική από τα κανάλια του Arion Radio. Mουσικά νέα, videos, εκδηλώσεις και καθημερινά ειδήσεις που σου φτιάχνουν τη μέρα.
Ψυχαγωγία

Big Brother: Η στιγμή που οι παίκτες ενημερώνονται για το lockdown στον «έξω κόσμο»

Αιφνιδιασμένοι άκουσαν τις ανακοινώσεις από τον Μεγάλο Αδελφό

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΝΟE 07, 2020

Big Brother: Η στιγμή που οι παίκτες ενημερώνονται για το lockdown στον «έξω κόσμο»

Το ζωντανό επεισόδιο του Big Brother της Παρασκευής (6/11) ξεκίνησε με τον Μεγάλο Αδελφό να ανακοινώνει στους παίκτες ότι η χώρα μπαίνει σε καθεστώς lockdown.

Αμήχανοι οι 11 συγκάτοικοι άκουγαν τον Μεγάλο Αδελφό να τους ενημερώνει:
«Συγκάτοικοι καλησπέρα. Θα ήθελα να σας κάνω μια νέα ενημέρωση σχετικά με την πορεία της πανδημίας. Την Πέμπτη ανακοινώθηκαν 2.917 κρούσματα, τα περισσότερα από κάθε άλλη μέρα. Ταυτόχρονα είχαμε 29 θανάτους, τους περισσότερους από κάθε άλλη μέρα.

Σχεδόν 10.000 κρούσματα επιβεβαιώθηκαν μέσα σε μόλις πέντε μέρες, όταν συνολικά από την αρχή της πανδημίας είμαστε σε κάτι περισσότερο από 50.000.

Είχαμε επίσης σημαντική αύξηση στους νοσηλευόμενους αλλά και στους διασωληνωμένους ασθενείς. Από αύριο Σάββατο στις 6 το πρωί ολόκληρη η χώρα τίθεται ξανά σε lockdown μέχρι τέλος Νοεμβρίου.

Επανέρχονται τα sms για να βγαίνει κάποιος από το σπίτι ενώ η μάσκα είναι πλέον υποχρεωτική παντού. O Big Brother τηρεί όλα τα απαιτούμενα μέτρα έτσι ώστε να είστε όλοι ασφαλείς.

Οι δικοί σας είναι όλοι καλά και για του λόγου το αληθές δείτε τι έχουν να σας πούνε».

Στη συνέχεια οι παίκτες μέσα από το σπίτι παρακολούθησαν βίντεο με προσωπικά μηνύματα από τους συγγενείς και τους δικούς τους ανθρώπους.

[ΠΗΓΗ]
Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb