Celebs

George Clooney: Νόμιζα πως πεθαίνω και ο κόσμος τραβούσε βίντεο με το κινητό

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΝΟE 17, 2020

George Clooney: Νόμιζα πως πεθαίνω και ο κόσμος τραβούσε βίντεο με το κινητό

Ο George Clooney μίλησε για το τροχαίο ατύχημα που είχε στην Ιταλία το 2018, όταν πίστεψε πως ζει τις τελευταίες του στιγμές.   

Ο 59χρονος βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός και πατέρας στο παιδιών, που ανακηρύχθηκε Icon of the Year του περιοδικού GQ και πρωταγωνιστεί στο εξώφυλλο του νέου τεύχους, αποκάλυψε λεπτομέρειες για το τρομαχτικό ατύχημα.  

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη GQ (@gq)

«Έστριψε κυριολεκτικά μπροστά μου», λέει ο ηθοποιός για το άλλο όχημα που ενεπλάκη στο ατύχημα. «Εκτοξεύτηκα. Αλλά προσγειώθηκα με τα χέρια και τα γόνατα. Αν το έκανες 100 φορές, ίσως μια να προσγειωνόσουν έτσι, και σε οποιαδήποτε άλλη εκδοχή, είσαι νεκρός. Λιποθύμησα».   

Ο 59χρονος ηθοποιός συνέχισε περιγράφοντας τις πρώτες σκέψεις του, λέγοντας, «Όταν έπεσα στο έδαφος, το στόμα μου -νόμιζα πως είχαν σπάσει όλα τα δόντια μου. Αλλά ήταν γυαλιά από το παρμπρίζ».   

Σε ερώτηση αν έκανε κάποια βαθυστόχαστη σκέψη όσο ήταν στον αέρα, απάντησε, «Βασικά, όχι ιδιαίτερα. Αν και τα παιδιά μου ήταν μόλις ενός έτους, κυρίως ήταν απλώς η σκέψη πως αυτό ήταν και πως δεν θα τα έβλεπα ποτέ ξανά».   

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη GQ (@gq)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη GQ (@gq)

Ο George Clooney είναι πατέρας των διδύμων Αλεξάντερ και Έλα, που σήμερα είναι 3 ετών, και παντρεμένος με την Amal Alamuddin, η οποία έκτοτε απαγόρευσε στον ηθοποιό να ανεβαίνει σε μοτοσικλέτες.   

Ο διάσημος ηθοποιός μίλησε επίσης για όταν βρέθηκε ξαπλωμένος στην αγκαλιά του φίλου του και συνεργάτη Grant Heslov, πιστεύοντας ότι ζει τις τελευταίες του στιγμές.   

«Ήμουν στο έδαφος. Ούρλιαζα κυριολεκτικά. Όντως ούρλιαζα. Και ο Grant επέστρεψε, και φώναζε σε όλους να καλέσουν ασθενοφόρο, και θυμάμαι να βγαίνουν όλοι από τα αυτοκίνητά τους, σταμάτησαν στη μέση του δρόμου, και όλος αυτός ο κόσμος ήρθε και στάθηκε από πάνω μου και απλώς έβγαλαν τα τηλέφωνά τους και άρχισαν να τραβούν βίντεο», λέει.   

«Είναι αστείο. Δεν είμαι κυνικός τύπος και πραγματικά πιστεύω ότι στη ζωή μου προσπαθώ να βρίσκω το καλό στα πάντα. Αλλά δεν θα ξεχάσω ποτέ τη στιγμή που αυτό που εγώ πίστευα ότι είναι οι τελευταίες μου στιγμές, για όλους τους υπόλοιπους ήταν ένα κομμάτι ψυχαγωγίας».       

Στη συνέντευξη του GQ, ο George Clooney μιλά και για την αγάπη του για την Amal, λέγοντας πως όταν γνωρίστηκαν σκέφτηκε ότι η ζωή του ήταν «γεμάτη».   

«Δεν ήξερα πόσο μη γεμάτη ήταν μέχρι που γνώρισα την Amal. Και μετά άλλαξαν όλα», λέει. «Και σκέφτηκα, "Βασικά, ήταν ένα τεράστιο κενό"».   

Όπως λέει, ο γάμος τον άλλαξε. «Δεν είχα βρεθεί ποτέ στη θέση που η ζωή κάποιου άλλου ήταν μακράν πιο σημαντική από την δική μου», παραδέχεται. «Καταλαβαίνεις; Και μετά πρόσθεσε δυο ακόμη άτομα, που είναι μικρά και πρέπει να ταϊστούν...».   

Στην καραντίνα εν μέσω πανδημίας, ο George έχει αναλάβει τη φροντίδα των δυο παιδιών του, ειδικά εφόσον ο γιος του, Alexander, έχει άσθμα οπότε κινδυνεύει περισσότερο αν ποτέ προσβληθεί από κορωνοϊό.   

«Κουρεύω τα μαλλιά μου και των παιδιών, σκουπίζω, σφουγγαρίζω, βάζω πλυντήριο και πλένω καθημερινά τα πιάτα. Νιώθω σαν τη μητέρα μου το 1964. Ξέρεις, καταλαβαίνω γιατί έκαψε το σουτιέν της», λέει.   

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη GQ (@gq)

[ΠΗΓΗ]
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb