Ψυχαγωγία

Φάρμα: Επικό τρολάρισμα με Χριστίνα Μπόμπα, Ελένη Φουρέιρα και άλλους guest

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΙΟΥΝ 19, 2021

Φάρμα: Επικό τρολάρισμα με Χριστίνα Μπόμπα, Ελένη Φουρέιρα και άλλους guest

Μπορεί η πρώτη σεζόν για τη «Φάρμα» να έριξε αυλαία πριν από λίγες μέρες στους τηλεοπτικούς μας δέκτες όμως ο Σάκης Τανιμανίδης βρήκε έναν ευφάνταστο τρόπο να μας την… φέρει ξανά μπροστά στα μάτια μας. Και ίσως αυτή η εκδοχή να ήταν καλύτερη από την πραγματική Φάρμα.

Το video που έφτιαξε ο Σάκης Τανιμανίδης είναι απολαυστικό, ιδίως αν σκεφτεί κανείς πόσοι έπρεπε να βάλουν το χεράκι τους ώστε να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα, τρολάροντας μοναδικά το ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1.

Στο video βλέπουμε τον παρουσιαστή του ΑΝΤ1, την εγκυμονούσα σύζυγος του, Χριστίνα Μπόμπα, την εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα, τον Ησαϊα Ματιάμπα και τους stand up comedian Διονύση Ατζαράκη και Θωμά Ζάμπρα.

Όπως μπορεί κάποιος εύκολα να σκεφτεί, το αποτέλεσμα αυτής της συνύπαρξης ξεπερνά κάθε προσδοκία και για 12′ μας δείχνει πως… θα θέλαμε να είναι η «Φάρμα».

Για τις ανάγκες του βίντεο, το οποίο φέρει την υπογραφή του Σάκη Τανιμανίδη, χρησιμοποιήθηκαν οι πραγματικές εγκαταστάσεις του ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1 ενώ στο ρόλο του επιστάτη της «Φάρμας» βρέθηκε ο Φάνης Λαμπρόπουλος.

[ΠΗΓΗ]
Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb