ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Ξέρουμε ποιο αρωματικό κερί σου ταιριάζει σύμφωνα με το ζώδιό σου

Το κάθε ένα, έχει το στοιχείο του
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Ξέρουμε ποιο αρωματικό κερί σου ταιριάζει σύμφωνα με το ζώδιό σου
Photo by Alena Zadorozhnaya from Pexels

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Να εξηγήσουμε πριν αρχίσουμε την καταγραφή. Στις περισσότερες από εμάς, αρέσουν τα περισσότερα κεριά, μιας και ας μη γελιόμαστε, συνήθως το 90% είναι μεθυστικές μυρωδιές, που μας θυμίζουν κάτι, μας ξυπνούν, μας συγκινούν, μας φτιάχνουν τα κέφια. Υπάρχει όμως μία για κάθε ζώδιο που είναι η ιδανική!

ΚΡΙΟΣ

Ως το πρώτο ζώδιο στον αστερισμό του ζωδιακού κύκλου, οι Κριοί είναι έτοιμοι να φωτίσουν τον κόσμο με την άγρια, δυναμική τους ενέργεια. Προτιμήστε αρώματα με το στοιχείο της φωτιάς του ζωδίου τους με νότες από σανδαλόξυλο, μπαχαρικά όπως γαρίφαλο για ένα μοναδικά τολμηρό άρωμα που θα ταιριάζει σε έναν Κριό σε προσωπικότητα. 

ΤΑΥΡΟΣ

Οποιαδήποτε ευκαιρία για να θυμηθεί τη φύση, είναι ιδανική για να κατευνάσει τον γήινο Ταύρο και για αυτό το λόγο πρέπει να διαλέγει μυρωδιές δάσους - ή ο,τιδήποτε περικλείει την ουσία των φρεσκοπεσμένων φύλλων, αλλά και φρούτα όπως μήλα, μούρα, πορτοκάλια και κανέλα, θα επιτρέψει στον Ταύρο να αφεθεί πραγματικά στη μεγαλοπρέπεια της φύσης, δημιουργώντας το ωραίο, γαλήνιο βράδυ που λαχταράει αυτό το ζώδιο που αναζητά την ευχαρίστηση.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Το ζώδιο με τα «δύο πρόσωπα» είναι βέβαιο ότι θα απολαύσει τα αντιθετικά γλυκά και πικάντικα στοιχεία των αρωμάτων όπως πατσουλί, νερολί, γκρέιπφρουτ, λεμόνι, μανταρίνι!  Οι Δίδυμοι έχουν μια αδυναμία στα αρωματικά έλαια που παρουσιάζουν μια αντίθεση!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το γλυκό, παραλιακό άρωμα, η μυρωδιά του αντηλιακού, του καλοκαιριού, θα ηρεμήσει την ψυχή κάθε Καρκίνου μετά από μια δύσκολη μέρα. Ως ζώδιο που έλκεται φυσικά από το νερό, πρέπει να προτιμήσει και τις μυρωδιές με λουλούδια όπως νούφαρα και πατσουλί, που θα βοηθήσουν να χαμηλώσει τους ρυθμούς και θα αφεθεί!

ΛΕΩΝ

Οι Λέοντες είναι γνωστό ότι είναι το επίκεντρο της προσοχής. Όταν πρέπει να χαλαρώσουν και να αποφορτιστούν από όλη αυτή τη δημοτικότητα, προτιμούν τα κεριά με το "κάτι άλλο" - αν θέλεις να τους πάρεις δώρο επένδυσε σε ένα κερί με εσπεριδοειδές άρωμα, που είναι διασκεδαστικό και αναζωογονητικό, όπως ακριβώς και το ζώδιο αυτό!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η θέα ενός άστρωτου κρεβατιού ή των πιάτων στο νεροχύτη μπορεί να κάνει τον τελειομανή Παρθένο να ζοριστεί, αλλά το φρέσκο άρωμα από λινό, τα αρώματα καθαριότητας ή πούδρας μπορούν να τους ηρεμήσουν αμέσως. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο αισιόδοξος Τοξότης θα λατρέψει τα λαμπερά αρώματα που έχουν πικάντικες μυρωδιές από αλμυρό σαφράν, ροζ πιπέρι και λευκό σουέτ, αλλά και αρώματα με πιπέρι, γλυκάνισο, τζίντζερ.

ΖΥΓΟΣ

Οι Ζυγοί είναι χαλαροί και ευέλικτοι, αναζητώντας συνεχώς την ισορροπία, ενώ προτιμούν την ηρεμία και θετικά κοινωνικά περιβάλλοντα. Οι ίδιοι θαυμάζουν την ισορροπία και την αρμονία και προτιμούν αρώματα καλλιτεχνικά αλλά σταθερά. Αμύγδαλο, γεράνι, lilly of the valley, βιολέτα, ορχιδέα, σίγουρες επιλογές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στους Σκορπιούς αρέσουν τα αρώματα να είναι έντονα! Έντονες μυρωδιές από λουλούδια και μόσχο, που ταιριάζουν με την προσωπικότητά τους είναι τα ιδανικά αρώματα που αν τα κάνετε δώρο, είναι σίγουρο πως θα κάψουν το φυτίλι αλλά θα κάψουν και την καρδιά ενός Σκορπιού!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Επειδή οι Αιγόκεροι τείνουν να δουλεύουν λαι να μην αφιερώνουν ποτέ χρόνο για τον εαυτό τους, χρειάζονται κάποιο σοβαρό ζεν. Γι'αυτό και τα αρώματα πρέπει να είναι πραγματικά ηρεμιστικά, γήινα και έντονα. Αγγελική, πικραλίδα, χαμομήλι, μέντα, φασκόμηλο, βασιλικός, όλα είναι στα αρώματα που θα τους χαλαρώσουν!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι Υδροχόοι αγαπούν να δοκιμάζουν διαφορετικά πράγματα και να βρίσκονται σε συνεχώς μεταβαλλόμενα περιβάλλοντα. Είναι έντονοι με τον τρόπο τους, όπως ακριβώς και οι αρωματικές νότες που λατρεύουν. Λεβάντα, ευκάλυπτος, περγαμόντο, ορτανσία, Morning Glory και από φρούτα λάιμ, μανταρίνι είναι σίγουρες επιλογές!

ΙΧΘΕΙΣ

Οι Ιχθύες είναι ευέλικτοι, καλόβολοι και δεκτικοί. Έχουν την ικανότητα να
προσαρμοστούν σε κάθε δεδομένη κατάσταση και να τη δουν υπό νέο πρίσμα. Οι Ιχθύες μπορούν να αντέξουν σχεδόν οτιδήποτε με συμπόνια και υπομονή. Μάνγκο, λίτσι, γκουάβα, σαμπάκα, κονιάκ, αψέντι είναι οι λέξεις κλειδιά για εσάς

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb