ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Πώς μια YouTuber μεταμόρφωσε μια καλύβα σε ένα πανέμορφο boho σπίτι

Η YouTuber Elise Buch μας ξεναγεί στο μικροσκοπικό της κόσμο
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Πώς μια YouTuber μεταμόρφωσε μια καλύβα σε ένα πανέμορφο boho σπίτι

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Δεν μπορούσα να αγοράσω ένα σπίτι, και έτσι ζω σε μια καλύβα»

Η αγορά ενός σπιτιού είναι μια πρόκληση για πολλούς - ειδικά εκείνους που είναι singles και δεν μπορούν να πάρουν εύκολα δάνειο, ή δυσκολεύονται να πληρώσουν μια τεράστια προκαταβολή μόνοι τους.

Η Influencer Elise Buch, ήξερε τα πάντα για αυτό και αναστατώθηκε όταν συνειδητοποίησε ότι δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να αγοράσει ένα σπίτι. Ωστόσο, η Elise δεν το άφησε αυτό να την απογοητεύσει και αντιθέτως συνειδητοποίησε ότι με τα χρήματα που είχε, μπορούσε να αντέξει οικονομικά να αγοράσει μια καλύβα, όχι όμως όπως θα την φανταζόσασταν, απλώς ένα μικρό ξύλινο σπιτάκι αρκετά χαριτωμένο.

Η Elise ανέβασε βίντεο στο YouTube για να εξηγήσει τι συνέβη και να επιδείξει το πρόσφατα αγορασμένο σπίτι της! Η 28χρονη έχει 239.000 συνδρομητές στο YouTube και δημοσιεύει τακτικά περιεχόμενο σχετικά με την οικονομία, την κηπουρική και τη μικρή της επιχείρηση και τη δουλειά που καταβάλλει για αυτή!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Elise ζει με το κουνελάκι της, τη Λούνα και είναι single από το 2016.

Αγόρασε το ξύλινο σπιτάκι και είναι απολύτως ενθουσιασμένη με την αγορά της.

Είπε: «Το έκανα. Αγόρασα ένα μικρό σπίτι με κήπο και είμαι τόσο χαρούμενη, που το μοιράζομαι μαζί σας και πολύ ενθουσιασμένη που ξεκινώ να σκάβω παρτέρια και να ζωγραφίζω και να διακοσμώ. Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτή είναι η πραγματικότητα και πήρα τα κλειδιά για μια νέα ζωη! Όπως γνωρίζετε, ονειρευόμουν να αποκτήσω ένα σπίτι για πολύ καιρό τώρα, αλλά όσον αφορά τα χρήματα δεν μπορούσα».

Το έβαψε, το τακτοποίησε, το διακόσμησε και το αποτέλεσμα μπορούμε να πούμε πως είναι υπέροχο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
8 / position1: 269 / position2: 985
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb