Celebs

Ναταλία Γερμανού: Η συγκινητική αναφορά στην επέτειο θανάτου του πατέρα της


Δημοσίευση ΜΑΙ 21, 2022

Ναταλία Γερμανού: Η συγκινητική αναφορά στην επέτειο θανάτου του πατέρα της

Συγκίνησε η Ναταλία Γερμανού με την "on air" αναφορά στην επέτειο θανάτου του πατέρα της. Τι μοιράστηκαν μαζί με τον Ηλία Ψινάκη για τον Φρέντυ Γερμανό.Με αφορμή τη συμπλήρωση 23 χρόνων από τον θάνατό του Φρέντυ Γεμανού, τον Μάιο του 1999, η Ναταλία Γερμανού έκανε μια συγκινητική αναφορά στον αγαπημένο πατέρα της, μέσα από την εκπομπή της.

Σχολιάζοντας μια φωτογραφία από τη νίκη της Ελλάδας στη Eurovision του 2005, που έγινε σαν σήμερα και το μήνυμα ενός τηλεθεατή στο twitter, η Ναταλία Γερμανού μίλησε στο "Καλύτερα δεν Γίνεται" για μια άλλη επέτειο, αυτή του θανάτου του πατέρα της.

«Έχω πολλές επετείους σήμερα», είπε στην αρχή, με τους συνεργάτες της να παρατηρούν ότι στη συγκεκριμένη φωτογραφία η Ναταλία Γερμανού κοιτάει τον ουρανό.

«Λες να λέω κάπου ευχαριστώ επειδή κοιτάω προς τα πάνω; Δεν είναι μυστικό, σήμερα είναι και η επέτειος του θανάτου του Φρέντυ Γερμανού, του πατέρα μου. Καταλαβαίνετε επομένως ότι κάθε τέτοια μέρα, κάθε 21η Μαϊου μέσα μου υπάρχει μια σύγκρουση. Λέω να μη ξεχάσω να πω χρόνια πολλά στους φίλους μου, έχασα τον μπαμπά μου, κερδίσαμε τη Eurovision… Έρχονται όλα τα συναισθήματα αλλά έτσι είναι η ζωή», είπε η Ναταλία Γερμανού.



[ΠΗΓΗ]
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb