ENTERTAINMENT

Οι κόντρες των celebrities που δεν θα ξεχάσουμε

Δεν πρόκειται ποτέ να δουλέψουν ξανά μαζί εκτός κι αν γίνει θαύμα
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Οι κόντρες των celebrities που δεν θα ξεχάσουμε

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το ότι είσαι διάσημος δεν σημαίνει πως είσαι και θεός. Άρα κάθε διαφωνία ή αντίθεση αντιμετωπίζεται συχνά όπως θα έκανε ο καθένας μας με έναν πρώην ή με έναν ενοχλητικό συνάδελφο. Πάντως τα 5 επόμενα δίδυμα δεν πρόκειται ποτέ να δουλέψουν ξανά μαζί εκτός κι αν γίνει θαύμα

IAN SOMERHALDER & NINA DOBREV

Δουλεύοντας μαζί στο The Vampire Diaries, ο Ian Somerhalder και η Nina Dobrev μετέτρεψαν τελικά τη σχέση εργασίας τους σε μια ρομαντική σχέση. Αλλά όταν χώρισαν, δεν μπορούσαν απλώς να ρίξουν μαύρη πέτρα πίσω τους και να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Εξακολουθούσαν να αναγκάζονται να συνεργάζονται μεταξύ τους. Όταν εκείνος προήχθη σε σκηνοθέτη της σειράς, του δόθηκε το καθήκον να διευθύνει τους πάντες – ακόμα και την πρώην κοπέλα του κάτι που ήταν δύσκολο και δεν θα ξανασυμβεί σίγουρα.

KATHY GRIFFIN & ANDERSON COOPER

Αφού η Griffin σκέφτηκε ότι θα ήταν καλή ιδέα να ποζάρει με ένα ματωμένο ομοίωμα του κεφαλιού του Donald Trump ο επί χρόνια φίλος της και συμπαρουσιαστής της, Anderson Cooper την κατακεραύνωσε με ένα tweet. Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο Watch What Happens Live του Andy Cohen, ο Cooper είπε ότι αυτός και η Griffin ήταν ακόμα φίλοι, αλλά είναι προφανές ότι η σχέση τους έχει χαλάσει. 

PINK & CHRISTINA AGUILERA

Η Pink και η Christian Aguilera συνεργάστηκαν με τη Missy Elliot, τη Lil' Kim και τη Mya για την επιτυχία του 2001 Lady Marmalade. Οι δύο τους ξεκίνησαν το beef τους όταν η Aguilera είπε ότι η Lady Marmalade ήταν η καλύτερη δουλειά ολόκληρης της καριέρας της Pink. Μετά από χρόνια πέρα δώθε, η Pink λέει ότι οι δυο τους έχουν επανορθώσει και η αγάπη τους για τη μουσική είναι αυτό που θα τις έφερνε και πάλι κοντά. Η Aguilera δεν έχει ανταποκριθεί ακόμη και δεν έχει θάψει το τσεκούρι σίγουρα, και μέχρι να βρεθούν μαζί στο στούντιο που δεν πρόκειται να συμβεί, θα υποθέτουμε ότι έχουν ακόμα κακές σχέσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MEL GIBSON & JOE ESZTERHAS

Ενώ εργαζόταν σε ένα σενάριο για τον Εβραίο στρατιώτη Judah Maccabee, ο Joe Eszterhas ισχυρίστηκε ότι ο Mel Gibson είχε κάνει εξωφρενικά αντισημιτικά σχόλια εναντίον του. Ο Eszterhas έγραψε στον Gibson ένα σημείωμα 9 σελίδων που περιγράφει τα σχόλιά του και ο Gibson απάντησε με ένα δικό του γράμμα. Ο Gibson ρώτησε γιατί δεν έκανε πίσω από το σενάριο αν ένιωθε τόσο προσβεβλημένος και εν τέλει, έτσι έγινε - ο Eszterhas αρνήθηκε να συνεργαστεί με τον Gibson, φέρνοντας τη σχέση εργασίας τους στο τέλος.

NICKI MINAJ & MARIAH CAREY

Όταν η Nicki Minaj και η Mariah Carey ανακοινώθηκαν ως μέλη της επιτροπής στο American Idol, οι θαυμαστές της μουσικής και οι θεατές της σειράς απλώς ήξεραν ότι θα ήταν ένα επικό τηλεοπτικό ζευγάρι. Αλλά δυστυχώς, αυτή ήταν μια κλασική περίπτωση που υπήρχαν πάρα πολλοί μάγειρες στην κουζίνα – ή πάρα πολλοί κριτές και μεγάλες διαφορές στις απόψεις. Κατά τη διάρκεια των οντισιόν, η Minaj άρχισε να επιτίθεται στην Carey και η ομάδα της Carey ισχυρίστηκε ότι η ράπερ δήλωσε: «Αν είχα όπλο, θα την πυροβολούσα». Όταν υπάρχουν απειλές σωματικής βίας, είναι καλύτερο να κρατούν όλοι αποστάσεις μεταξύ τους!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 816 / position2: 2213
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb