Παράξενα

Η Κολομβιανή influencer που μιλά με τους εξωγήινους

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Δημοσίευση ΙΟΥΝ 15, 2022

Η Κολομβιανή influencer που μιλά με τους εξωγήινους

Η Mafe Walker, μια Κολομβιανή influencer εμφανίστηκε πρόσφατα σε τηλεοπτική εκπομπή και έδωσε μια πολύ περίεργη ερμηνεία της εξωγήινης γλώσσας που μιλάει, η οποία μάλιστα την έκανε και viral στα social media.

Αν είστε λάτρης των τηλεοπτικών σειρών επιστημονικής φαντασίας όπως το Star Trek ή το Stargate, είστε εξοικειωμένοι με αρκετές από τις φτιαγμένες εξωγήινες γλώσσες του Χόλιγουντ, αλλά αν σας ενδιαφέρει να ακούσετε και κάτι τέτοιο, σας έχουμε καλύψει με την Mafe Walker.

Ισχυρίζεται ότι μπορεί να «ανοίγει υπερδιάστατες πύλες και να τις ερμηνεύει», καθώς και να μιλάει μια εξωγήινη γλώσσα σε μια «γαλαξιακή συχνότητα» που μόνο οι φωνητικές χορδές της μπορούν να φτάσουν. Δείτε την σε δράση χάρη στη viral συνέντευξή της στην εκπομπή «Venga La Alegría» του TV Azteca. «Μέσω του ηλεκτρομαγνητικού μου πεδίου εξισορροπώ κατά την ενεργοποίηση έναν ουδέτερο συγχρονισμό σε συμπαθητικό και παρασυμπαθητικό συντονισμό με όλα τα πρωτόνια, τα νετρόνια, τα ηλεκτρόνια των κυττάρων και τα φυσικά συστήματα και όργανα σας», αναφέρει μια από τις αναρτήσεις του Mafe στο Instagram. Καταλάβατε;

Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb