Η καλύτερη ελληνική μουσική από τα κανάλια του Arion Radio. Mουσικά νέα, videos, εκδηλώσεις και καθημερινά ειδήσεις που σου φτιάχνουν τη μέρα.
Celebs

Σπύρος Μαρτίκας: Είναι μια ατόφια εκπόρνευση της γυναίκας

«Με αηδιάζει αυτή η εκπομπή»


Δημοσίευση ΙΟΥΛ 03, 2022

Σπύρος Μαρτίκας: Είναι μια ατόφια εκπόρνευση της γυναίκας

« Θεωρώ ότι αυτή η εκπομπή πραγματικά υποβιβάζει την γυναικεία φύση και υπόσταση», δήλωσε ο πρώην παίκτης του ριάλιτι

Ο Σπύρος Μαρτίκας λίγες μέρες μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα από το Survivor μίλησε για το Bachelor και μάλιστα άσκησε κριτική στο εν λόγω τηλεοπτικό προϊόν. Στο πλατό της εκπομπής Όλα Γκουντ, βρέθηκε ο El Professor, όπως βαπτίστηκε στο ριάλιτι επιβίωσης και σε απάντηση στην ερώτηση αν θα πήγαινε ως… Bachelor στον επόμενο κύκλο του ριάλιτι, ο Σπύρος Μαρτίκας ξεσπάθωσε:

«Στο Bachelor εγώ να πάω να κάνω τι; Δεν θα ήθελα να εκφραστώ για αυτή την εκπομπή. Νομίζω ότι δεν θα ήθελα να προκαλέσω, εκφράζοντας την άποψη μου απέναντι σε αυτή την εκπομπή. Νομίζω ότι είναι μια ατόφια εκπόρνευση της γυναίκας. Εμένα με αηδιάζει αυτή η εκπομπή».

«Δεν νομίζω ότι μπορώ να εκφραστώ με άλλα λόγια. Θεωρώ ότι αυτή η εκπομπή πραγματικά υποβιβάζει τόσο πολύ την γυναικεία φύση και υπόσταση σε τέτοιο βαθμό που πραγματικά δεν θα ήθελα να υπάρχει σαν παιχνίδι», συμπλήρωσε ο Σπύρος Μαρτίκας.

«Θεωρώ το Bachelor την μεγαλύτερη προσβολή για μια κοπέλα» τόνισε, με τη σειρά του, ο Δημήτρης Σταρόβας.

[ΠΗΓΗ]
Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb