Celebs

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης in love με την κοπέλα του σε κυκλαδονήσι


Δημοσίευση ΑΥΓ 09, 2022

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης in love με την κοπέλα του σε κυκλαδονήσι

O Γιώργος Γεροντιδάκης και η σύντροφός του, Άσπα Κωνσταντοπούλου, απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους, προτού ο ηθοποιός αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο στην επιτυχημένη σειρά «Σασμός» του Alpha.

Χωρίς να αποκαλύψει το νησί στο οποίο βρίσκονται, ο Γιώργος Γεροντιδάκης δημοσίευσε ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, που φωτογραφίζονται μπροστά από ένα γραφικό εκκλησάκι.

Η Άσπα Κωνσταντοπούλου είναι make up artist και μάλιστα εργάστηκε στις «Άγριες Μέλλισες», όπου ο αγαπημένος της υποδύθηκε τον χαρακτήρα του Μελέτη.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του στο περιοδικό HELLO, ο ηθοποιός είχε πει: «Μένω με τη σύντροφό μου, με την οποία έχουμε μια αρμονική σχέση. Η ιδανική σχέση είναι όμορφη και χαλαρή. Είναι πολύ σημαντικό να βλέπεις στα μάτια της συντρόφου σου ότι επιθυμεί να εξελιχθείς, να προοδεύσεις. Είναι υπέροχο να καλυτερεύεις μέσα από μια σχέση. Πλέον παρατηρώ το βλέμμα των ανθρώπων και όχι την εξωτερική εμφάνιση. Όταν ήμουν μικρότερος κοιτούσα την εικόνα, γεμίζοντας έτσι τα κενά μου. Τώρα, όμως, δεν έχω κανένα κενό. Χαίρομαι που υπάρχει η σύντροφός μου στη ζωή μου, με την οποία καταλαβαινόμαστε ουσιαστικά».

[ΠΗΓΗ]
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb