Νέα

Χρήστος Βασιλόπουλος για την αγγελία για τζάμπα εργασία: Δεν ζητάμε να έρθει κανείς με το ζόρι

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΣΕΠΤ 22, 2022

Χρήστος Βασιλόπουλος για την αγγελία για τζάμπα εργασία: Δεν ζητάμε να έρθει κανείς με το ζόρι

Ο ηθοποιός έχει προκαλέσει αρνητικές αντιδράσεις μετά τη δημοσίευση που έκανε στην οποία ζητά να δουλέψουν δωρεάν ηθοποιοί 

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει μια ανάρτηση του Χρήστου Βασιλόπουλου, με την οποία ψάχνει ηθοποιούς για μία νέα παραγωγή.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια αγγελία, στην οποία ζητά από σπουδαστές ηθοποιούς να στείλουν τα βιογραφικά τους.

Μάλιστα, ξεκαθάρισε πως όσοι επιλεγούν, δεν θα πληρωθούν. Ωστόσο, υπόσχεται πως... «η παραγωγή θα κρατήσει όλα τα βιογραφικά των συμμετεχόντων για μελλοντική συνεργασία».

Μετά τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε και κάνουν λόγω για εργασιακή εκμετάλλευση, θέλησε να δώσει τη δική του απάντηση. Ξεκαθάρισε μάλιστα, πως «είναι λογικό» να μην πληρωθούν οι ηθοποιοί, εφόσον ούτε ο ίδιος δεν θα λάβει χρήματα.

«Να σας ενημερώσω εσάς που στάζει φαρμάκι το στόμα σας ότι ούτε εγώ, αλλά ούτε και κανένας από την ομάδα σκηνοθεσίας και παραγωγής θα πληρωθεί. Δεν υποχρεώνουμε κανέναν να λάβει μέρος και είμαστε ξεκάθαροι από την αρχή. Οπότε δεν καταλαβαίνω πού είναι η ντροπή και πού το λάθος. Ίσα ίσα, όσοι θα συμμετάσχουν στο γύρισμα, θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν μια γνωριμία με τον σκηνοθέτη. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να αναφέρω ότι ακόμα και σήμερα, όταν στέλνω τις ακροάσεις μου στους σκηνοθέτες, καταναλώνοντας χρόνο και χρήμα, δεν πληρώνομαι ούτε κι εγώ», έγραψε αρχικά.

 

«Για να ξεκαθαρίσουμε λίγο τα πράγματα. Ξεκινάω από το γεγονός ότι δεν πληρώνομαι ούτε εγώ, ούτε κανένας από αυτό το ολιγοωρο γύρισμα. Δεύτερον, δεν ζητάμε να έρθει κανείς με το ζόρι. Τρίτον, η λέξη ολιγόωρα γυρίσματα σημαίνει ότι θα φέρουμε όσους σπουδαστές/ηθοποιούς χρειαστούμε στο γύρισμα για μισή ώρα, το πολύ μιάμιση. Δεν θα προσλάβουμε ηθοποιούς 8ωρο και 10ωρο. Να ξεκαθαρίσω πως είμαι από τους πρώτους ηθοποιούς που μιλώντας με άτομα του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, είπα κι ήμουν ξεκάθαρος ότι κανείς μα κανείς δεν θα πρέπει να πηγαίνει να δουλεύει τσάμπα. Κανείς όμως. Έχω την τύχη να έχω δουλέψει και να είμαι μέλος του σωματείου ηθοποιών της Αμερικής και ασπάζομαι τα δικαιώματα των συναδέλφων στο 100%», έγραψε.

Σπύρος Μπιμπίλας: «Ποτέ να μη δουλεύετε χωρίς χρήματα»

Τη δική του τοποθέτηση έκανε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Σπύρος Μπιμπίλας, μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από την αγγελία που δημοσίευσε ο Χρήστος Βασιλόπουλος.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός έκανε μια ανάρτηση, στην οποία ζητάει από ηθοποιούς να στείλουν τα βιογραφικά τους για μια παραγωγή που ετοιμάζει, διευκρινίζοντας ωστόσο, πως δεν πρόκειται να πληρωθούν.

× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb