Η καλύτερη ελληνική μουσική από τα κανάλια του Arion Radio. Mουσικά νέα, videos, εκδηλώσεις και καθημερινά ειδήσεις που σου φτιάχνουν τη μέρα.
Celebs

GNTM 5: Οι διαγωνιζόμενες καλούνται να «ξεκολλήσουν» το αυτοκίνητο από τις λάσπες στη νέα φωτογράφιση

Ο Κώστας Στεφανής με την οδήγησή του ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη


Δημοσίευση ΝΟE 22, 2022

GNTM 5: Οι διαγωνιζόμενες καλούνται να «ξεκολλήσουν» το αυτοκίνητο από τις λάσπες στη νέα φωτογράφιση

Η model instructor Mary Vitinaros και ο Γιώργος Καράβας έρχονται να προσθέσουν χρώμα στη μέρα των μοντέλων, τα οποία καλούνται να εκφράσουν την ψυχολογία και τον χαρακτήρα τους χρησιμοποιώντας μία χρωματική παλέτα. Η νικήτρια του mini challenge είναι ιδιαίτερα τυχερή, καθώς θα κερδίσει ένα κορυφαίο smartphone!

Το μήνυμα της επόμενης μέρας αφήνει τα κορίτσια με ερωτηματικά, τα οποία λύνονται με την άφιξή τους στο location της δοκιμασίας. Εκεί, τους περιμένουν μία αχανής έκταση, τρία αυτοκίνητα και ο θρύλος Κώστας Στεφανής, που με την οδήγησή του ανεβάζει την αδρεναλίνη όλων! Τα μοντέλα καλούνται, φορώντας το western look της Χριστιάνας Χατζηπαπά, να «ξεκολλήσουν» το αυτοκίνητο, που έχει μείνει μέσα στις λάσπες, αναπαριστώντας μία ρεαλιστική στιγμή από τα περιοδικά μόδας, με τον καλλιτέχνη-φωτογράφο Σπύρο Χαμάλη να ανεβάζει το concept σε άλλα επίπεδα.

Κάποια μοντέλα τα πηγαίνουν καταπληκτικά, κάνοντας τον Τάσο Σωφρονίου να εκστασιαστεί από ενθουσιασμό και να κάνει λόγο για το καλύτερο σετ της φετινής σεζόν, ενώ κάποια άλλα φαίνεται να χάνουν τα ζητούμενα, γεγονός που κρίνεται αυστηρά και στο πλατό, που ακολουθεί.

[ΠΗΓΗ]
Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb