Νέα

Σήμερα έμαθα: Το χωριό που μπορείς να νοικιάσεις ολόκληρο μόλις για 6 ευρώ

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΔΕΚ 02, 2022

Σήμερα έμαθα: Το χωριό που μπορείς να νοικιάσεις ολόκληρο μόλις για 6 ευρώ
@wikipedia.org

Υπάρχει ένα ολόκληρο χωριό που προσφέρεται για ενοικίαση και η τιμή είναι μόλις 6 ευρώ το άτομο.

Αυτό το χωριό είναι το Πετριτόλι και βρίσκεται στην ανατολική ακτή της Ιταλίας, 90 χιλιόμετρα μακριά από την Ανκόνα. Μπορεί να φιλοξενήσει 50 έως και 200 άτομα. Είναι ιδανικό για ενοικίαση είτε για γάμο, είτε για ένα μεγάλο πάρτι, ή ακόμα και για οποιαδήποτε εκδήλωση με πολλά άτομα.

Όπως είπαμε, για τα 98 δωμάτια, η τιμή κράτησης για το χωριό βγαίνει περίπου 6 ευρώ κατ’ άτομο, με τη μόνη διαφορά ότι οι κρατήσεις πρέπει να είναι τουλάχιστον για τρεις και το πολύ για επτά διανυκτερεύσεις.

@tripadvisor.com

Στο χωριό υπάρχει και το κάστρο Palazzo Mannocchi, πάνω από το οποίο η θέα είναι πανοραμική, ενώ διαθέτει πανέμορφους κήπους αλλά και μια πισίνα.

Στο Πετριτόλι επίσης βρίσκεται και το μπαρόκ θέατρο Ίριδα, αλλά και ένα ατμοσφαιρικό ρωμαϊκό κελάρι με θολωτές οροφές, όμορφες πλατείες και άλλα αξιοθέατα, στα οποία οι πελάτες έχουν αποκλειστική πρόσβαση για όσο καιρό θα διαμένουν στο χωριό. Οι υπηρεσίες catering μέχρι 250 άτομα, τα εστιατόρια, τα μπαρ, τα οινοποιεία και τα σουπερ μάρκετ συμπληρώνουν ένα όμορφο παζλ που κάνει ιδανική την διαμονή των τουριστών.

Η εταιρεία που έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου της κρατήσεις ονομάζεται GroupAccommodation.com και όπως αναφέρει η ίδια πρόκειται για ένα αυθεντικό μεσαιωνικό ιταλικό χωριό τοποθετημένο σε μια παρθένα περιοχή της Ιταλίας, συνδυάζοντας βουνό και θάλασσα.

@viverefermo.it

Μάλιστα προσθέτει χαρακτηριστικά ότι «το χωριό είναι ένας κρυμμένος θησαυρός, που δεν θυμίζει σε τίποτα τους τυπικούς τουριστικούς προορισμούς. Πηγαίνοντας εκεί νιώθεις ντόπιος στη στιγμή, με φιλόξενους οικοδεσπότες που είναι πραγματικά χαρούμενοι που σε υποδέχονται».

× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb