Celebs

Survivor: Τεράστια ανατροπή για πολυσυζητημένο παίκτη – Κόπηκε από τα εργομετρικά τεστ


Δημοσίευση ΔΕΚ 02, 2022

Survivor: Τεράστια ανατροπή για πολυσυζητημένο παίκτη – Κόπηκε από τα εργομετρικά τεστ

Σε αναμονή της τελικής ομάδος που θα ταξιδέψει για το reality είχαμε μια απρόσμενη είδηση.

Η αντίστροφη μέτρηση για την μεγάλη πρεμιέρα του Survivor All Star έχει ξεκινήσει για αυτό και μέρα με τη μέρα γίνονται γνωστά τα πρόσωπα που θα ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο αλλά και εκείνα που τελικά δεν θα συμμετέχουν, είτε από απόφαση της παραγωγής, είτε δικής τους.

Τα πάνω κάτω με τους παίκτες του Survivor All Star

Ωστόσο, το πρωί της Παρασκευής έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή Happy Day πως ένας αγαπημένος παίκτης κόπηκε στα εργομετρικά τεστ με αποτέλεσμα να μην συμμετέχει στο Survivor All Star, παρά το γεγονός ότι αποτέλεσε έναν από τους αγαπημένους παίκτες.

Ο ίδιος μίλησε στις τηλεοπτικές εκπομπές, ευχήθηκε φυσικά καλή επιτυχία στους υπόλοιπους συμμετέχοντες, ενώ ανέφερε πως στεναχωριέται που τόσος κόσμος του στέλνει μηνύματα για το πόσο πολύ θέλει να τον δει ξανά στους στίβους μάχης, ωστόσο εκείνος προτιμά να κάνει άλλα πράγματα στην ελληνική τηλεόραση.

Ο λόγος για τον Γιάννη Σπαλιάρα, ο οποίος μπορεί να μην είχε φοβερές αγωνιστικές ικανότητες, ωστόσο αγαπήθηκε πολύ από το τηλεοπτικό κοινό για την προσωπικότητά του.

«Δεν έχω υπογράψει κάτι, οπότε δεν έχω να σας πω κάτι. Τα ραντεβού που κάνουμε για δουλειές δεν τα ανακοινώνουμε κιόλας. Ανακοινώνουμε όταν υπογράψουμε, κατάλαβες. Εγώ, πάντως, αν ξεκινούσα το All Star από τον Ντάνο θα ξεκινούσα, θα τον έπιανα και θα τον έβαζα με το ζόρι», είχε πει βέβαια ο ίδιος πριν λίγο καιρό ωστόσο είναι επίσημο πως δεν μαζέψει βαλίτσες για τον Άγιο Δομίνικο

[ΠΗΓΗ]
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb