Celebs

Κατερίνα Ζαρίφη: «Με την Ελένη είχαμε μια σχέση ερωτική»


Δημοσίευση ΦΕΒ 07, 2023

Κατερίνα Ζαρίφη: «Με την Ελένη είχαμε μια σχέση ερωτική»

Στον καναπέ του «Στούντιο 4» κάθισε το απόγευμα της Τρίτης (7/2) η Κατερίνα Ζαρίφη. Η παρουσιάστρια παραχώρησε μία εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη και, μεταξύ άλλων, θυμήθηκε τα χρόνια που έκανε ρεπορτάζ, ενώ σχολίασε και τη σχέση της με την Ελένη Μενεγάκη.

Συγκεκριμένα, έκανε μία μικρή αναδρομή στην περίοδο που βρέθηκε απέναντι της με την εκπομπή «Πρωινός Καφές», ενώ αποκάλυψε ότι με την παρουσιάστρια ήταν πολύ κοντά.

«Τότε με την Ελένη που πήγαμε απέναντι στον «Πρωινό Καφέ» που θέλανε να μας κάψουν στο Σύνταγμα. Όπου και να πάω με κάποιον απέναντι θα είμαι, γιατί είμαστε 15 χρόνια στον χώρο. Όταν φύγαμε από την Ελένη τότε ήμασταν 3-4 άτομα. Εγώ τότε ήμουν στο μετέωρο βήμα του πελαργού, σκεφτόμουν που θα πάω, δεν είχα καμία πρόταση. Είχε έρθει ένα τέλμα, τα είχαμε δώσει όλα», σημείωσε.

Και πρόσθεσε: «Τότε εγώ με την Ελένη είχαμε μια σχέση ερωτική, ήμασταν πολύ κοντά, ήταν δεμένη η ομάδα. Εμένα τότε μου την είχε βαρέσει από πολύ μικρή με την υποκριτική και όντως ψαχνόμουν, μέχρι τότε δεν ήμουν ποτέ ένα παιδί με χρυσά συμβόλαια, τα χρήματά μου δεν μου επέτρεπαν να χαλαρώσω. Οπότε έπρεπε να επιβιώσω και έτσι έκανα αυτό το βήμα».

«Τότε στους οίκους ανοχής ήταν…»

Ανάμεσα σε όσα, αναφέρθηκε και σε ένα ρεπορτάζ, για το οποίο χρειάστηκε να μείνει σε οίκο ανοχής για 24 ώρες.

«Καταρχάς γνώρισα ίσως από τα καλύτερα κορίτσια που έχω γνωρίσει στη ζωή μου και θυμάμαι μου είχε κάνει εντύπωση ο κόσμος που μπαίνει. Τότε στους οίκους ανοχής ήταν, ξέρεις.. παρακμιακοί άνθρωποι ας πούμε που τους επισκέπτονται. Μα καμία σχέση. Όπως επίσης θυμάμαι ότι είχα κάνει με το κορίτσι κουβέντες, πολιτικές αναλύσεις που είχα μείνει με το στόμα ανοιχτό».

Η ίδια μίλησε και για τα σχόλια που έχει τύχει να διαβάσει ή να της πούνε για τα κιλά της: «Χάνουμε βάρος και θα γίνουν 50 ρεπορτάζ. Αφού μπήκα στο τελευταίο κι είδα τι φαγητό έκοψε η Κατερίνα Ζαρίφη κι έχασε τα κιλά και λέω κλίκαρε μωρή να δούμε. Είναι λίγο ρετσινιά και ταμπελίτσα από την άποψη… Μπορώ να πω ότι έχω ακούσει και μπινελίκια γιατί αδυνάτισες, που λες ότι ούτε τώρα μπορείς να ξέρεις αν είμαι στα καλύτερά μου. Είναι κι αυτό το αδυνάτισες; Α είσαι στα καλύτερά σου. Που ξέρεις εσύ αν είμαι στα καλύτερά μου. Μπορεί να είμαι και μέσα στην κατήφεια και να μου έχει κοπεί η όρεξη από την στενοχώρια και να είμαι στα καλύτερά μου με τα περισσότερα».

«Ή αυτό που λένε πρέπει να το κάνεις για την υγεία σου. Πήρες καμία ουροκαλλιέργεια κι είδες ότι δεν πάνε καλά τα πράγματα; Ξέρω ανθρώπους που είναι με περισσότερα κιλά κι είναι υγιέστατοι. Μπορεί να με τρελάνει η ατάκα από αγάπη στο λέω ή να μην σε πειράζει που είμαι ειλικρινής. Αλήθεια; Εσύ έχεις την δική σου αλήθεια κι εγώ την δική μου. Έλα να τις βάλουμε στην μέση να δούμε», κατέληξε η Κατερίνα Ζαρίφη.

[ΠΗΓΗ]
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb