Celebs

Survivor: Πήραν την απόφαση ομόφωνα και τον έριξαν στον τάκο


Δημοσίευση ΦΕΒ 08, 2023

Survivor: Πήραν την απόφαση ομόφωνα και τον έριξαν στον τάκο

Περίεργο κλίμα έχει δημιουργηθεί στο Survivor κι ιδιαίτερα στους κόλπους της Μπλε ομάδα, όπου οι απανωτές ήττες έχουν σπείρει διχόνοιες. Οι παίκτες προσπαθούν να καταλάβουν τι φταίει ακριβώς με τα καρφιά να πέφτουν ασταμάτητα.

Στο συμβούλιο της Κυριακής στο Survivor, πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση βγήκε ο Κρις Σταμούλης, ο οποίος δέχτηκε στωικά την υποψηφιότητά του, δίχως κάποιο παράπονο. Οι σερί ήττες συνεχίστηκαν κι εχθές για τους Μπλε κι έριξαν στον τάκο τον Σώζωνα Παλαίστρο Χάρι, τον οποίο θεωρούν καντέμη και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία νιώθει πως η ομάδα της θέλει να την εξουθενώσει ψυχπλογικά, επειδή ακόμα δεν αποδίδει τα αναμενόμενα. Μάλιστα ξέσπασε σε κλάματα και ζήτησε τα ρέστα τόσο από τον Ηλία Γκότση όσο κι από τον Ηλία Μπόγδανο για την συμπεριφορά τους.

Ωστόσο η επέλαση των Κόκκινων σταμάτησε απόψε, καθώς έχασαν στο τρίτο αγώνισμα ασυλίας. Η ομάδα θα ψήφισε ως τέταρτο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Κώστα Παπαδόπουλο, του οποίου οι επιδόσεις έχουν πέσει αρκετά. Μετά την αποχώρηση της Ασημίνας Χατζηανδρέου και της Κατερίνας Δαλάκα, ισχύει ο κανόνας των τριών για τις γυναίκες, με αποτέλεσμα να πρέπει να βγει άντρας στον τάκο.

Κρις Σταμούλης, Σώζων Παλαίστρος Χάρος, Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Κώστας Παπαδόπουλος. Ποιος θα αποχωρήσει τελικά από το Survivor;

[ΠΗΓΗ]
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb