Dolce Vita

Τι αποκαλύπτει η διακόσμηση του σπιτιού για τον χαρακτήρα σας;

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ
Δημοσίευση ΜΑΡ 12, 2023

Τι αποκαλύπτει η διακόσμηση του σπιτιού για τον χαρακτήρα σας;
Photo by Vinicius "amnx" Amano on Unsplash

Οι περισσότεροι από εμάς κρίνουμε τον χαρακτήρα κάποιου, από τον τρόπο που φέρεται, από αυτά που φορά, από τις παρέες του ή από τη γλώσσα του σώματος. Αλλά πολλές φορές δεν κοιτάμε τη διακόσμηση του σπιτιού του.

Οι λεπτομέρειες της διακόσμησης του σπιτιού σου μπορούν να πουν πολλά για σένα. Όπως οι παρακάτω…

Κρεβάτι

Το χρώμα του κρεβατιού που επιλέξατε φανερώνει κάποια πράγματα για την προσωπικότητά σας. Οι πιο ενεργητικοί άνθρωποι προτιμούν κάποιες αποχρώσεις του κόκκινού, αλλά και κάποιες ρίγες, που συχνά δείχνουν έναν χαρακτήρα που εξεγείρεται. Όσοι αγαπούν τη διασκέδαση, προτιμούν πουά παπλώματα και μαξιλάρια, ενώ εκείνοι που έχουν αυτοπεποίθηση προτιμούν ζωικές πινελιές. Αν έχετε κλινοσκεπάσματα με επαναλαμβανόμενα γεωμετρικά σχήματα, τότε ίσως έχετε κάποια νευρικότητα.

Φυτά

Τα φυτά του εσωτερικού χώρου επίσης είναι πολύ σημαντικά. Όσοι αγαπούν τα τροπικά φυτά, είναι συχνά ήρεμοι, αφού πιστεύεται ότι τα φυτά αυτού του είδους μειώνουν το στρες. Τα παχύφυτα πάλι, δείχνουν ανεξαρτησία, ενώ όσοι έχουν ορχιδέες συνήθως προτιμούν να έχουν έναν μικρό κύκλο ανθρώπων γύρω τους.

Που βρίσκονται τα έπιπλα

Το πρώτο πράγμα που προσέχεις σε ένα σπίτι είναι το σαλόνι και η διάταξη του καναπέ και των πολυθρονών. Αν η διάταξη αυτή επιτρέπει στους ανθρώπους να επικοινωνούν με άνεση, τότε μάλλον πρόκειται για ένα πολύ κοινωνικό άτομο.

Κουζίνα και μπάνιο

Το πόσο είναι αλλά και το πόσο ποιότητα έχει το φαγητό υποδηλώνει τον βαθμό φιλοξενίας που κρύβετε μέσα σας, Επίσης δείχνει αν θέλετε να τρώτε με παρέα ή μόνοι. Αν το ψυγείο έχει φαγητά διαφόρων ειδών, τότε μάλλον είστε παρορμητικοί αλλά και χαρούμενοι άνθρωποι. Στο μπάνιο πάλι, η οργάνωση και η τάξη του, δείχνει ότι το ίδιο προτιμάτε και στη ζωή σας συνολικά. Να είναι δηλαδή όλα τακτοποιημένα και όχι ασαφή.

× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb