CELEB STYLE

Ιωάννα Τούνη: Το look της μας έδωσε έμπνευση για τα καλοκαιρινά outfits

Πώς θα κυκλοφορήσεις στο νησί και στην πόλη
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Ιωάννα Τούνη: Το look της μας έδωσε έμπνευση για τα καλοκαιρινά outfits
@j.touni

Η Ιωάννα Τούνη έχει μπει στο mood του καλοκαιριού και τη βλέπουμε να ταξιδεύει όσο περισσότερο μπορεί. Μας έδωσε μια ιδέα για ένα outfit που είναι εύκολο να το αντιγράψουμε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το καλοκαιρινό look της Ιωάννας Τούνη 

Η Ιωάννα Τούνη αγαπά τα ρούχα και το δείχνει. Είναι, άλλωστε επιχειρηματίας στον χώρο αυτόν. Δοκιμάζει πολλά και διαφορετικά outfits και δεν παραλείπει να πάρει αρκετά ρούχα στα ταξίδια της. Πρόσφατα, την είδαμε στο Κάιρο και στις Πυραμίδες της Γκίζας, με την οικογένειά της. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η (@j.touni)

Ξεχωρίσαμε το πολύ chic ντύσιμο στις πυραμίδες, με το ολόμαυρο καφτάνι και τη μαύρη τσάντα. Αν το καλοκαίρι για σένα είναι μόνο λευκό, μπορείς να το ξανασκεφτείς μετά από αυτό. Το μαύρο καφτάνι, φοριέται πραγματικά από την παραλία, μέχρι τη βόλτα στο νησί, την πόλη και το εξωτερικό. Με το ψάθινο καπέλο ταιριάζει άψογα και κάνει και αντίθεση στις φωτογραφίες με το μπεζ φόντο.

Ένα μαύρο κι ένα λευκό καφτάνι, μπορείς να τα κρατήσεις για χρόνια στη ντουλάπα σου. Συνδυάζονται με πολλά διαφορετικά παπούτσια, αλλά και αξεσουάρ, σε γήινες αποχρώσεις, πολύχρωμα, χρυσά, ασημί και ο,τι μπορείς να φανταστείς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb