CELEB STYLE

Η Dua Lipa έκοψε τα μαλλιά της σε αφέλειες που ταιριάζουν σε όλες

Είναι πολύ εύκολο να τις κάνεις κι εσύ
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Η Dua Lipa έκοψε τα μαλλιά της σε αφέλειες που ταιριάζουν σε όλες
@dualipa

H Dua Lipa έκανε (ίσως) την πιο πολυσυζητημένη εμφάνιση στο Φεστιβάλ των Καννών 2023. Εννοείται η εμφάνισή της ήταν για ακόμα μια φορά εντυπωσιακή και εκτός από το φόρεμα, προσέξαμε και τα μαλλιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Dua Lipa περπάτησε στο κόκκινο χαλί των Καννών και τα φλας των φωτογράφων άστραψαν. Το νέο της κούρεμα είναι γεγονός και μπορείς να το κάνεις άνετα κι εσύ.

Οι αφέλειες της Dua Lipa ταιριάζουν σε όλες

Την είδαμε με ένα από τα hot κουρέματα του καλοκαιριού. Πρόκειται για τις waterfall bangs, τις αφέλειες “καταρράκτη”. Ο celebrity hairstylist της Dua Lipa, Rio Sreedharan, δεν παραλείπει να ανεβάσει φωτογραφίες από όλα τα χτενίσματα που κάνει. Ανέβασε τη φωτογραφία της, με το chic updo που δημιούργησε. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DUA LIPA (@dualipa)

Οι waterfall bangs, είναι εύκολο να γίνουν σε όλα τα μήκη μαλλιών. Πρόκειται για αφέλειες που είναι αρκετά ντεγκραντέ και χωρίζονται στη μέση, όπως οι curtain bangs.

Ωστόσο, δεν χρειάζεται να κόψεις πολλά μαλλιά και μπορείς να τις κάνεις όσο μακριές θέλεις. Στην ουσία, πρόκειται για τούφες που πέφτουν και πλαισιώνουν το πρόσωπο. Επιπλέον, αν τις βαρεθείς, πιάνονται και μακραίνουν εύκολα. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb