Celebs

Σίσσυ Χρηστίδου: «Έχουμε τέτοιο καημό για τον γάμο του Μουζουράκη;»

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΜΑΙ 27, 2023

Σίσσυ Χρηστίδου: «Έχουμε τέτοιο καημό για τον γάμο του Μουζουράκη;»

Το πολυσυζητημένο βίντεο του Πάνου Μουζουράκη για τον γάμο του και τα όσα ζήτησε από τους δημοσιογράφους σχολίασαν σήμερα Σάββατο στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» στο MEGA.

Η Σίσσυ Χρηστίδου ξεκαθάρισε πως η εκπομπή της δεν θα στείλει κάμερα στον γάμο του τραγουδιστή.

Όσα είπε η Σίσσυ Χρηστίδου για τον Πάνο Μουζουράκη:

«Πιστεύω ότι λέει ακριβώς αυτό που θέλει να πει με τον δικό του τρόπο. Όντως με χιουμοριστική δομή. Θα μπορούσαν να λείπουν κάποιοι χαρακτηρισμοί, όπως το “ξεδιάντροποι” που κι εμένα δεν μου άρεσαν που αδικεί τους δημοσιογράφους αλλά επειδή βάζει το “κάποιοι” αναφέρεται σε συγκεκριμένους. Δεν τους βάζει όλους νομίζω», είπε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Προφανώς δεν θα στείλουμε κάμερα, εννοείται είχαμε κλείσει τα εισιτήρια, τα ξενοδοχεία και την ομάδα. Είχαν πληρωθεί πολλά πράγματα αλλά αυτό μπορεί να τύχει. Το θέμα ποιο είναι; Λέει ο ίδιος ότι κάποιοι από εσάς μπορεί να έρθετε και να μην σεβαστείτε αυτό που ζητάω, δεν θα σας διώξω με τις κλωτσιές. Αυτό λέει. Γιατί μας είναι τόσο δύσκολο να μην πάμε; Γιατί μας είναι τόσο δύσκολο και το συζητάμε όλη τη βδομάδα. Άσχετα με τον Πάνο, όποιος και να ήταν», πρόσθεσε.

«Είναι πάρα πολύ προσωπική στιγμή. Για μένα ήταν πάρα πολύ καλός ο χειρισμός του επικοινωνιακά, θα μπορούσε να στείλει εξώδικα σε όλους και να πει να μην εμφανιστεί κανείς», κατέληξε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Δείτε ένα απόσπασμα

[ΠΗΓΗ]
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb