Η καλύτερη ελληνική μουσική από τα κανάλια του Arion Radio. Mουσικά νέα, videos, εκδηλώσεις και καθημερινά ειδήσεις που σου φτιάχνουν τη μέρα.
Ψυχαγωγία

Γιώργος Παπαδόπουλος ‑ Να Να Να

Το νέο τραγούδι του Γιώργου Παπαδόπουλου οπτικοποιήθηκε


Δημοσίευση ΟΚΤ 24, 2015

Γιώργος Παπαδόπουλος ‑ Να Να Να

Το νέο τραγούδι του Γιώργου Παπαδόπουλου με τίτλο "Να-Να-Να" σε μουσική και στίχους του ίδιου μόλις κυκλοφόρησε. Πριν λίγες ημέρες πραγματοποιήθηκαν και τα γυρίσματα του βίντεοκλιπ σε ένα διαμέρισμα στην περιοχή του Ψυχικού, με τον Γιώργο Παπαδόπουλο να μας δείχνει ένα 12ωρο απ' την ζωή του, με εναλλαγές στην ψυχολογία του ύστερα από το άδοξο φινάλε μιας σχέσης, που τελικά όλα ανατρέπονται!

Μετά το "Σπάστα" που αποτέλεσε το hit του καλοκαιριού με ρεκόρ προβολών στο YouTube που ξεπέρασαν τις δέκα εκατομμύρια προβολές και εξακολουθεί να βρίσκεται σκαρφαλωμένο στην πεντάδα του ελληνικού airplay , κυκλοφορεί το νέο του τραγούδι. Το "Να-Να-Να" είναι προπομπός του πέμπτου κατά σειρά ολοκληρωμένου δίσκου του Γιώργου Παπαδόπουλου που θα κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό από την Heaven!

Την σκηνοθεσία του βίντεοκλιπ υπογράφει ο George Ant , ενώ το grooming ανέλαβε ο Δημήτρης Σταματίου και styling ο Διονύσης Κολποδίνος. Στο βίντεοκλιπ βλέπουμε την παρουσιάστρια ¶ννα Ζιρδέλη και το μοντέλο ¶ννα-Μαρία Αναξαγόρου.

Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb