Η καλύτερη ελληνική μουσική από τα κανάλια του Arion Radio. Mουσικά νέα, videos, εκδηλώσεις και καθημερινά ειδήσεις που σου φτιάχνουν τη μέρα.
Ψυχαγωγία

Νεο album και νέο single από το Μιχάλη Χατζηγιάννη: Το Καλύτερο Ψέμα.

Ακούστε «Το Καλύτερο Ψέμα» από το ομότιτλο album.


Δημοσίευση ΔΕΚ 12, 2010

Νεο album και νέο single από το Μιχάλη Χατζηγιάννη: Το Καλύτερο Ψέμα.

Το νέο τραγούδι του Μιχάλη Χατζηγιάννη: Το Καλύτερο Ψέμα.

Κυκλοφόρησε το καινούργιο τραγούδι του Μιχάλη Χατζηγιάννη "Το Καλύτερο Ψέμα" το οποίο περιλαμβάνεται στο νέο album του με τον ίδιο τίτλο που βρίσκεται από τις 9 Δεκεμβρίου στα δισκοπωλεία. Τη μουσική έχει γράψει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ενώ τους στίχους του κομματιού έχει γράψει ο Νίκος Γρίτσης με τον οποίο ο Μιχάλης είχε συνεργαστεί και στο τραγούδι «Το Καλοκαίρι μου». Ακούστε το και αφήστε τα δικά σας σχόλια…

Δύο χρόνια μετά το πολυπλατινένιο «Επτά», ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ετοίμασε το νέο πολυαναμενόμενο του άλμπουμ με τα νέα του τραγούδια. Μας έδωσε μια δυνατή γεύση από το καλοκαίρι με δύο μεγάλες επιτυχίες «Το καλοκαίρι μου», και το «Έλα κοντά».

Όπως πάντα ο Μιχάλης Χατζηγιάννης γνωρίζει με τα τραγούδια του να μας φτιάχνει τη διάθεση, να μας δημιουργεί εικόνες και να μιλά στην ψυχή και στην καρδιά μας. Το πρώτο single, «Το καλύτερο ψέμα» είναι μια μπαλάντα που κάνει την έκπληξη, έχοντας μουσική δυναμική αλλά και μελωδική ταυτόχρονα, που απογειώνεται μέσα από την ξεχωριστή ερμηνεία του Μιχάλη!

Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb