Νέα

Φοβήθηκε η Φαίη Σκορδά στο πλατό: Θα μου επιτεθεί


Δημοσίευση ΔΕΚ 03, 2019

Φοβήθηκε η Φαίη Σκορδά στο πλατό: Θα μου επιτεθεί

Καλεσμένο με άρωμα… μέλισσας είχε η Φαίη Σκορδά το πρωί της Τρίτης στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό».

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης, ο ηθοποιός που υποδύεται τον Μελέτη στη σειρά «Άγριες Μέλισσες» του Ant1 βρέθηκε στην εκπομπή και κατάφερε να κάνει την παρουσιάστρια να φοβηθεί.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Φαίη Σκορδά ρώτησε τον καλεσμένο της εάν θα αποδοθεί δικαιοσύνη στο σήριαλ σε ότι αφορά τον δικό του ρόλο. «Θα το θέσω αλλιώς, γιατί αποδίδεται δικαιοσύνη στην κοινωνία; Όχι. Σαν Γιώργος θα πω πως μακάρι να αποδοθεί, σαν Μελέτης δεν νομίζω. Α, μη με κοιτάζεις έτσι άγρια! Σαν Μελέτης δεν νομίζω» ανέφερε ο Γιώργος Γεροντιδάκης.

Τότε η Φαίη Σκορδά σχολίασε: «Το μάτι του είδατε πως έγινε ε; Θα μου επιτεθεί! Έχεις το βλέμμα το περίεργο βέβαια» και ζήτησε από τον σκηνοθέτη της εκπομπής να κάνει ένα κοντινό πλάνο στο πρόσωπο του καλεσμένου της.

«Εγώ απλά εκτέλεσα έναν φόνο, η εντολή δόθηκε από πάνω. Ουσιαστικά την δολοφονία άλλος την έχει κάνει, απλά εγώ έβαλα το χέρι μου. Δεν ήταν μια απόφαση δική μου, ακολούθησα εντολές» πρόσθεσε ο ηθοποιός για τον ρόλο του Μελέτη που ερμηνεύει στη σειρά «Άγριες Μέλισσες» και η Φαίη Σκορδά αναρωτήθηκε: «Τώρα αυτά που λέει τα πιστεύει;».

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης τόνισε πως: «Άμα ήταν άλλη περίπτωση δεν θα το έκανα. Το έκανα, όμως, γιατί δόθηκε εντολή από τον άνθρωπο που με έχει μεγαλώσει» και λίγη ώρα αργότερα κατέληξε: «Εάν μου πάρουν την Πηνελόπη θα γίνει χαμός».

Τότε η Φαίη Σκορδά ανέφερε πως: «Παιδιά, εγώ τον φοβάμαι! Αλήθεια σας λέω!».

[ΠΗΓΗ]
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb