Η καλύτερη ελληνική μουσική από τα κανάλια του Arion Radio. Mουσικά νέα, videos, εκδηλώσεις και καθημερινά ειδήσεις που σου φτιάχνουν τη μέρα.
Νέα

Το πιο απλό πράγμα που μπορεί να σώσει μια σχέση

Γιατί να μην το κάνετε σύντομα;

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΦΕΒ 15, 2020

Το πιο απλό πράγμα που μπορεί να σώσει μια σχέση
@foxbusiness.com

Σύμφωνα με μια νέα έρευνα, υπάρχει ένας πολύ απλός τρόπος να σώσεις την σχέση σου, αν αυτή έχει προβλήματα. Απόδραση με... διακοπές...

Η έρευνα έγινε από την OnePoll και την Apple Vacations στις ΗΠΑ. Τα αποτελέσματα έδειξαν πως 3 στους 5 Αμερικανούς δήλωσαν πως οι διακοπές έσωσαν την σχέση τους, με το ποσοστό να φτάνει το 61%. Το βίντεο με τα αποτελέσματα δημοσιεύτηκε την περασμένη Δευτέρα.

Σύμφωνα με αυτό, το 61% όσων συμμετείχαν στην έρευνα είπαν πως πήγαν διακοπές για να «αναζωογονήσουν τον έpωτα στη σχέση τους», με τους μισούς από αυτούς να λένε πως πήγαν ακριβώς για να περάσουν χρόνο μόνοι μαζί.

Το 61% λοιπόν είπε πως η καθημερινότητα αλλάζει και οι διακοπές είναι πιο ρομαντικές. Κομπλιμέντα εκατέρωθεν, καλύτερη ετοιμασία για ραντεβού, δείπνο και πολλά ακόμα, όσα γίνονται στις διακοπές φαίνεται να κάνουν την διαφορά. «Πολλά ξενοδοχεία προσφέρουν ρομαντικές υπηρεσίες, όπως δείπνο στην παραλία, μασάζ για ζευγάρια και πρωινό στο κρεβάτι» δήλωσε η διευθύντρια marketing της Apple Vacations, Anna Maria Addesso.

Η έρευνα επίσης έδειξε πως 3 στους 10 παντρεύτηκαν κατά την διάρκεια των διακοπών, ενώ 2 στους 3 έλαβαν ένα δώρο έκπληξη. Στην έρευνα πήραν μέρος 2.000 Αμερικανοί και παρόλο που τα περισσότερα αποτελέσματα φαίνονται αισιόδοξα, υπάρχει και ένα απαισιόδοξο. Οι περισσότεροι δήλωσαν πως μια εβδομάδα μετά το τέλος των διακοπών, το ρομάντζο αρχίζει και φεύγει ξανά. Αλλά στο χέρι σας είναι να μην το αφήσετε. Έτσι;

Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb