ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Πώς δεν θα πάρεις κιλά αυτές τις μέρες που είσαι στο σπίτι

Δεν θα παχύνω ποτέ κι ας είμαι καραντίνα
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Πώς δεν θα πάρεις κιλά αυτές τις μέρες που είσαι στο σπίτι

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επειδή πολλοί κάνουν χιούμορ με την περίπτωση της καραντίνας και την αύξηση των κιλών, newsflash! Δεν χρειάζεται να παχύνεις επειδή θα μείνεις μέσα. Να τι πρέπει και τι ΔΕΝ πρέπει να κάνεις...

Πριν από όλα, πήγαινε στο σούπερ μάρκετ και αγόρασε σωστά τρόφιμα και όχι βλακείες! Βάλε στο καλάθι, "πρόχειρα" κατεψυγμένα λαχανικά, στήθος κοτόπουλο, σαλάτα, τυρί με μειωμένη περιεκτικότητα σε λιπαρά, σάλτσα ντομάτα, και στα ράφια σας κονσέρβες φασολιών ή καλαμπόκι, ζυμαρικά ολικής αλέσεως, και τορτίγιες. Με όλα αυτά φτιάχνεις δεκάδες συνδυασμούς φαγητού! Επίσης μπορείς να πάρεις λαχανικά και φρούτα απο το μανάβικο για να μπορέσεις να έχεις γεμάτο ψυγείο με τροφές που κάνουν μόνο καλό.

Μην περιμένεις θαύματα από τις take away σαλάτες! Οι έτοιμες σαλάτες που καταναλώνουμε δεν είναι και τόσο αθώες, όπως νομίζουμε. Έρευνες έδειξαν πως οι θερμίδες μιας έτοιμης σαλάτας μπορούν να ξεπεράσουν τις 800! Eπέλεξε τις πιο ελαφριές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μην αγοράσεις γλυκά από το σούπερ μάρκετ! Και κυρίως όταν σε πιάνει όρεξη για γλυκό φάε γιαούρτι με μέλι, αποξηραμένη παπάγια ή μια μπάρα δημητριακών, ακόμη και παγωτό αρκεί να είναι χαμηλών θερμίδων. Η ζάχαρη είναι εθιστική και αν ξεκινήσεις τώρα με την καραντίνα, δεν θα μπορέσεις να σταματήσεις...

Φάε πολλές φορές ελαφρά! Οι μελέτες δείχνουν ότι οι άνθρωποι που τρώνε 4-5 γεύματα ή σνακ ημερησίως μπορούν να ελέγξουν καλύτερα την όρεξη και το βάρος τους, οπότε αφήστε τη λογική του πρωινού και βραδινού ή απλώς μεσημεριανού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
4 / position1: 213 / position2: 957
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb