ΜΑΛΛΙΑ

Πες μας το πρόβλημα των μαλλιών σου να σου πούμε την ιδανική μάσκα για σένα

Κάθε πρόβλημα έχει τη λύση του
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Πες μας το πρόβλημα των μαλλιών σου να σου πούμε την ιδανική μάσκα για σένα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπάρχει μια μάσκα για κάθε πρόβλημα των μαλλιών σου και μάλιστα σου προτείνουμε μόνο φυσικές λύσεις με όσα έχεις σε ντουλάπια και ψυγείο. Δώσε βάση!

To μαλλί σου χρειάζεται ενυδάτωση

"Πριν από μερικά χρόνια, η Kourtney και εγώ δημιουργήσαμε μια μάσκα μαλλιών που εμπνεύστηκε από το πρωινό που φτιάχνει με αβοκάντο. Αυτή είναι μια εξαιρετική λύση για το σπίτι που εστιάζει στη φυσική φροντίδα των μαλλιών " λέει ο Andrew Fitzsimons, κορυφαίος hair artist και προσωπικός κομμωτής της Kourtney Kardashian.

Η συνταγή περιέχει μέλι, ελαιόλαδο (το οποίο προστατεύει τα μαλλιά από τo styling), αβοκάντο (που ενυδατώνει τα μαλλιά με βιταμίνη Ε και αντιοξειδωτικά) και χυμό λεμονιού (που είναι φυσικά αντιβακτηριακό).

Το μαλλί σου σπάει

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Θα χρειαστείτε:

Μαύροι σπόροι κυμίνου
Λάδι αβοκάντο
Ένα οποιοδήποτε αιθέριο έλαιο ή δεντρολίβανο.

Βάλτε τα σε ένα μίξερ και ανακατέψτε! Αφήστε το μίγμα σε ένα βαζάκι για μια εβδομάδα και έπειτα, κρατήστε μόνο το έλαιο που έχει δημιουργηθεί. Πετάξτε τους σπόρους! Περάστε μια μικρή ποσότητα στη ρίζα και χτενίστε ως τις άκρες. Επαναλάβετε κάθε εβδομάδα!

To μαλλί σου είναι ξηρό

Θα χρειαστείτε:

1 μπανάνα
2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο ή αμυγδαλέλαιο
3 σταγόνες λάδι λεβάντας
1 κουταλιά της σούπας μέλι

Ρίξτε τα υλικά σε ένα μπλέντερ. Στη συνέχεια, κάντε μασάζ με τη μάσκα στα μαλλιά σας και καλύψτε τα μαλλιά σας με σκουφάκι ντους ή μια ζεστή πετσέτα.

Το μαλλί σου είναι λιπαρό

1/2 φλιτζάνι πράσινο τσάι

1 φλιτζάνι νερό

Xυμό 1 λεμονιού

Φτιάχνετε ως συνήθως ένα φλιτζάνι πράσινο τσάι (με 1 ή 2 φακελάκια τσαγιού). Ανακατεύετε όλα τα υλικά σε ένα μπολ. Απλώνετε το μείγμα σε καθαρά, νωπά μαλλιά και τυλίγετε το κεφάλι σας με μια πετσέτα. Αφήστε το να δράσει για 30 λεπτά!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
12 / position1: 228 / position2: 809
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb