Η καλύτερη ελληνική μουσική από τα κανάλια του Arion Radio. Mουσικά νέα, videos, εκδηλώσεις και καθημερινά ειδήσεις που σου φτιάχνουν τη μέρα.
Celebs

Moυτίδου για το μπέρδεμα με το «Καφέ της Χαράς»: Bαριέμαι!

Η Σοφία Μουτίδου ξεκαθαρίζει και δηλώνει πως δεν θέλει να συνεχίσει αυτό το πινγκ πονγκ δηλώσεων

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΣΕΠΤ 16, 2020

Moυτίδου για το μπέρδεμα με το «Καφέ της Χαράς»: Bαριέμαι!

"Με τον Χάρη δεν σταματήσαμε ναμιλάμε, μιλήσαμε απλά υπήρξε μια τρομερή διάσταση κι εγώ θέλησα να λύσω από την μεριά μου" δήλωσε η Σοφία Μουτίδου

Την Σοφία Μουτίδου συνάντησε ο Γιάννης Πουλόπουλος και φυσικά ρωτήθηκε για το καυτό θέμα των ημερών σχετικά με την διαφωνία που υπήρξε με τον Χάρη Ρώμα για τους λόγους που δεν θα είναι στο Καφέ της Χαράς.

Η ηθοποιός ανέφερε σχετικά με το θέμα: "Δεν είναι θέμα ότι εγώ πήγα να πιέσω 20 ανθρώπους, δεν έχω δώσει τέτοιο στίγμα σαν άνθρωπος. Ειπώθηκε κάτι που δεν είναι αληθές και βγήκα και το είπα. Τώρα έμαθα ότι συνεχίζεται η ιστορία κι εγώ Γιάννη δεν θα πω τίποτα άλλο. Βαριέμαι πολύ γιατί αν πω έστω και μια λέξη είναι μια συνέχεια κατάστασης"

"Με τον Χάρη δεν σταματήσαμε να μιλάμε, μιλήσαμε απλά υπήρξε μια τρομερή διάσταση κι εγώ θέλησα να λύσω από την μεριά μου και του είπα ότι εγώ θα βγω να κάνω διορθωτική δήλωση. Μου λέει ο λόγος εναντίον στον δικό μου, αυτό τι θα πει; Όποιον πιστέψουν. Εγώ είπα τη θέση μου, ο Χάρης είπε τη δική του, τώρα αν συνεχίσει να λέει εγώ δεν θα πω τίποτα άλλο"

[ΠΗΓΗ]
Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb