Η καλύτερη ελληνική μουσική από τα κανάλια του Arion Radio. Mουσικά νέα, videos, εκδηλώσεις και καθημερινά ειδήσεις που σου φτιάχνουν τη μέρα.
Celebs

Big Brother spoiler: Πιάνονται στα χέρια, Αννα Μαρία και Πυργίδης

Δείτε απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο


Δημοσίευση ΣΕΠΤ 29, 2020

Big Brother spoiler: Πιάνονται στα χέρια, Αννα Μαρία και Πυργίδης

Ο Δημήτρης Πυργίδης, μετά το live Big Brother της Παρασκευής και τη νέα αρχηγία της Άννα Μαρίας, έχει έρθει αρκετά κοντά της και μάλιστα χωρίς να ξεκαθαρίζει τους σκοπούς του. Στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας, είδαμε τον Δημήτρη να… φλερτάρει την Άννα Μαρία.

«Έρχομαι, καμιά φορά, σε βλέπω πως κοιμάσαι και είσαι σαν άγγελος. Αυτή η κοπέλα, όταν ξυπνάει, είναι νεράιδα. Χωρίς μακιγιάζ, είσαι πιο ωραία. Εσένα σε μεγαλώνει το βάψιμο, ενώ τώρα φαίνεσαι πολύ πιο μικρή» είπε με εκείνη να έρχεται σε δύσκολη θέση. Η εκπομπή Love it παρουσίασε αποκλειστικό απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο του Big Brother.

Ο Δημήτρης Πυργίδης έχει παιχνιδιάρικη διάθεση, σηκώνοντας στην αγκαλιά του την Άννα Μαρία. Εκείνη, έχοντας φοβηθεί μήπως την πετάξει με τα ρούχα στην πισίνα, αντιδρά σε σημείο που φτάνει να πιαστεί στα χέρια μαζί του, προκειμένου να ξεφύγει.

[ΠΗΓΗ]
Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb