Celebs

Έκτορας Μποτρίνι: «Μου έχουν πετάξει πολλά... Τώρα μου πέταξαν ένα καλαμάρι»

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΟΚΤ 17, 2020

Έκτορας Μποτρίνι: «Μου έχουν πετάξει πολλά... Τώρα μου πέταξαν ένα καλαμάρι»

Στην κάμερα της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα» μίλησε ο σεφ Έκτορας Μποτρίνι για τη μεγάλη επιστροφή της εκπομπής «Εφιάλτης στην κουζίνα» και τα απρόοπτα που κλήθηκε να αντιμετωπίσει από τους απογοητευμένους παίκτες εστιάτορες και σερβιτόρους.

Συγκεκριμένα ο Έκτορας Μποτρίνι είπε στην κάμερα: «Μου έχουν πετάξει ένα σωρό πράγματα. Τώρα μου πέταξαν ένα καλαμάρι επάνω μου γιατί τους είπα ότι δεν ήταν αρκετά καλό. Με πρόλαβε αυτός. Εντάξει συμβαίνουν αυτά».

Αναφορικά με την επιστροφή της εκπομπής «Εφιάλτης στην κουζίνα» είπε: «Το κανάλι αποφάσισε να κάνει τον Εφιάλτη, δύσκολη απόφαση, "σκληρή", μετά από τόσα χρόνια, αλλά ανταμειφθήκαμε όλοι. Δύσκολη χρονιά για όλους μας, για τα τηλεοπτικά για τα εστιατόρια, για όλους μας».

Στην ερώτηση γιατί δεν συμμετέχει σε κάποιο ριάλιτι μαγειρικής ο Έκτορας Μποτρίνι απάντησε: «Έτυχε και αυτό, συγκυρίες. Κάτι συζητώ για άλλη μια εκπομπή, αλλά τώρα έχω επεισόδια "Εφιάλτη" να γυρίσω. Έχουμε πολύ δρόμο». Αναφορικά με το αγαπημένο του φαγητό είπε ότι είναι η χωριάτικη σαλάτα και το κοτόπουλο στο φούρνο με πατάτες.

[ΠΗΓΗ]
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb