ENTERTAINMENT

Lilly James, η νέα πρωταγωνίστρια που έχει ανακατέψει όσο λίγες το Hollywood

Το κακό κορίτσι της showbiz που λατρεύουν οι άντρες
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Lilly James, η νέα πρωταγωνίστρια που έχει ανακατέψει όσο λίγες το Hollywood

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είναι η πρωταγωνίστρια του Rebecca, μιας ταινίας του Netflix που το κοινό βλέπει μανιωδώς και την ανέβασε στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων.

Στην επόμενη ταινία η Lilly James βρίσκεται στη Ρώμη για την ταινία «The Pursuit of Love» και εθεάθη να φιλιέται με τον -παντρεμένο- 50χρονο ηθοποιό Dominic West. Οι εικόνες αυτές κυκλοφόρησαν σε όλα τα σκανδαλοθηρικά και μη sites και έτσι η James ακύρωσε κάθε προγραμματισμένη τηλεοπτική εμφάνιση της.

Σύμφωνα με την Daily Mail μάλιστα, το παράνομο ζευγάρι πέρασε δύο νύχτες σε σουίτα του φημισμένου Hotel De La Ville, κοντά στην Piazza di Spagna.

Εκείνος εξαφανίστηκε και, όταν, λίγες μέρες μετά επέστρεψε στην γυναίκα του δήλωσαν ότι είναι ευτυχισμένοι και ενωμένοι!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα πάντως με την Daily Mail και την Page Six της Post ένα ακόμα σκάνδαλο, με πρωταγωνίστρια και πάλι τη Lilly σε ρόλο πέτρας σκανδάλου σε έναν ακόμα γάμο είδε το φως της δημοσιότητας. 

Όπως φαίνεται, ο συμπρωταγωνιστής της ηθοποιού στη "Rebecca", ο Armie Hammer, δεν έληξε τυχαία τον δεκαετή του γάμου και δεκαπενταετή σχέση με την σύζυγό του μέσα στον Ιούλιο αφού η Lilly του έκλεψε την καρδιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 456 / position2: 735
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb