Ψυχαγωγία

Αυλαία για την «Ώρα για Μελέτη» ‑ Προς την έξοδο του Alpha η Ελεονώρα

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΟΚΤ 31, 2020

Αυλαία για την «Ώρα για Μελέτη» ‑ Προς την έξοδο του Alpha η Ελεονώρα

Το μέλλον της Ελεονώρας Μελέτη δεν θα είναι, καθώς φαίνεται, στην πρωινή καθημερινή ζώνη του ALPHA. Και αυτό μιας και από την προσεχή Δευτέρα, 2 Νοεμβρίου στη θέση της θα βρεθούν οι δημοσιογράφοι Μαρία Νικόλτσιου, Βίκυ Χατζή και Πέτρος Καρσιώτης.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της πρωινής εκπομπής της Σίσσυς Χρηστίδου στο OPEN, η παρουσιάστρια του ALPHΑ δεν θα βρεθεί εκ νέου στο τιμόνι της εκπομπής «Ώρα για Μελέτη» ενώ ίσως βρεθεί και εκτός σταθμός.

«Η Ελεονώρα Μελέτη βρίσκεται πλέον σε τροχιά εξόδου από τον ALPHA» τόνισε η δημοσιογράφος Ναταλία Ανδρικοπούλου στο Έλα Χαμογέλα. «Η Ελεονώρα από την Δευτέρα δεν θα είναι στην πρωινή εκπομπή, η οποία θα αντικατασταθεί από άλλο ενημερωτικό μαγκαζίνο. Από ότι φαίνεται, όμως, δεν αποχωρεί μόνο από την πρωινή ζώνη του ALPHA αλλά και από τον ίδιο τον σταθμό. Έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022, είναι διετές και αν όντως προχωρήσει η λύση που αναφέρουμε θα πρόκεται για σπάσιμο συμβολαίου σε χρόνο ρεκόρ».

Αναμένουμε να δούμε εάν θα επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ της πρωινής εκπομπής του OPEN το πρωινό της Δευτέρας, καθώς τόσο ο ALPHΑ όσο και η Ελεονώρα Μελέτη τηρούν σιγή ιχθύος.

[ΠΗΓΗ]
Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb