Η καλύτερη ελληνική μουσική από τα κανάλια του Arion Radio. Mουσικά νέα, videos, εκδηλώσεις και καθημερινά ειδήσεις που σου φτιάχνουν τη μέρα.
Ψυχαγωγία

Το Netflix αυξάνει τη συνδρομή ‑ Ανησυχία για το αν θα επηρεάσει την Ελλάδα

Η αύξηση των τιμών στις συνδρομές του Netflix προκαλεί αντιδράσεις, ειδικά εν μέσω πανδημίας

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΟΚΤ 31, 2020

Το Netflix αυξάνει τη συνδρομή ‑ Ανησυχία για το αν θα επηρεάσει την Ελλάδα

Στο πρώτο κύμα της πανδημίας, η τηλεόραση και ειδικότερα οι υπηρεσίες streaming όπως το Netflix ήταν μια διέξοδος για πολύ κόσμο που έπρεπε να περάσει ώρες μέσα στο σπίτι. 

Κι ενώ έχουμε μπροστά μας το δεύτερο κύμα της πανδημίας, η εταιρία αποφάσισε να προχωρήσει σε αύξηση των τιμών των συνδρομών της για τους πελάτες της στις ΗΠΑ.

Πιο συγκεκριμένα οι συνδρομές για το πρόγραμμα Standard, αλλά και το Premium ανέβηκαν κατά 1 και 2 δολάρια αντίστοιχα. Έτσι το πρώτο πλέον κοστίζει 13.99 δολάρια και το δεύτερο 17.99 δολάρια.

Στόχος είναι η αύξηση των εσόδων της εταιρίας, ώστε να μπορέσει να εξασφαλίσει ποιοτικό περιεχόμενο στους χρήστες, τόσο σε επίπεδο σειρών, όσο και ταινιών.

Θυμίζουμε οτι το Netflix έχει 200 εκατομμύρια συνδρομητές σε όλο των κόσμων, εκ των οποίων τα 73 εκατομμύρια είναι στις ΗΠΑ και στον Καναδά.

Προς το παρόν για την Ελλάδα δεν υπάρχει κάποια δήλωση ή κάτι να να να δείχνει οτι θα υπάρξει κάτι ανάλογο, όμως δεν θα πρέπει να αποκλειστεί για το μέλλον. Ειδικά αν η οικονομική κρίση λόγω του κορονοϊού συνεχίσει να ταλαιπωρεί τον κόσμο.

Μην ξεχνάμε άλλωστε οτι η χώρα μας έχει από τις πιο φθηνές συνδρομές στον κόσμο, με την basic να είναι στα 7.99, την standard στα 10.99 και την Premium στα 13.99

[ΠΗΓΗ]
Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb