ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Όσα μπορούμε να μάθουμε από έναν Σκορπιό

Έχει ήδη ξεκινήσει η περίοδός του οπότε κράτα σημειώσεις
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Όσα μπορούμε να μάθουμε από έναν Σκορπιό

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τι μπορείς να μάθεις από έναν Σκορπιό;

Ο Σκορπιός δεν αφήνει τον εαυτό του να ερωτευτεί εύκολα. Όμως αν ερωτευτεί, αγαπά πιο δυνατά και πιο παθιασμένα από κάθε ζώδιο. Ένα καλό μάθημα για εμάς τους υπόλοιπους που κρατάμε πισινές και δεν αφηνόμαστε!

Ο Σκορπιός στη δουλειά του είναι πολύ δυναμικός και αποδοτικός γιατί παθιάζεται με ό, τι καταπιαστεί. Είναι ανταγωνιστικός και φιλόδοξος και θα προσπαθήσει να πετύχει ψάχνοντας λύσεις όσο δύσκολα και αν είναι τα πράγματα. Δεν δέχεται το "όχι" ή το "Δεν γίνεται" και αυτό τον πηγαίνει διαρκώς μπροστά. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παρόλο που έχει τόση αγάπη για τα λεφτά, δεν είναι σφιχτός ούτε τσιγκούνης - θα πάρει το καλύτερο δώρο και θα το ψάξει ιδιαίτερα πριν το αγοράσει. Ξοδεύει πολύ χωρίς να το σκεφτεί, και για τον εαυτό του αλλά και για τα άτομα που αγαπά.

Στους φίλους του ο Σκορπιός  είναι πιστός, κάνει μακροχρόνιες φιλίες και έχει αδερφική σχέση μαζί τους - έχει μεγάλη αγάπη στους ανθρώπους που εμπιστεύεται και δεν τους αφήνει εκτεθειμένους ποτέ - το κακό όμως είναι, πως δεν μπορεί να δεχτεί την προδοσία και αντί να πληγωθεί, θυμώνει και θέλει να εκδικηθεί. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
4 / position1: 60 / position2: 626
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb