ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Πώς να κάνεις το σπίτι σου σαν τα σπίτια στις αγαπημένες σου σειρές

High Fidelity, Friends και άλλα σήριαλ που είναι σκέτη έμπνευση
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Πώς να κάνεις το σπίτι σου σαν τα σπίτια στις αγαπημένες σου σειρές

Το θέμα είναι το στυλ. Από το σπίτι της Zoe Kravitz στα άλλα σήριαλ που είναι σκέτη έμπνευση σου δίνουμε tips and tricks για να αλλάξεις το κλίμα και τη διάθεση του σπιτιού σου με μικρές αλλά σημαντικές προσθήκες και αναδιαμορφώσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

High Fidelity

Για τις εναλλακτικές, τα ελεύθερα πνεύματα, τις λάτρεις της μουσικής ή για όποια της αρέσει. Δερμάτινα έπιπλα και μικροέπιπλα, δίσκοι, παλιά έπιπλα, όλα στο φυσικό τους χρώμα, καφετί αποχρώσεις, χαλιά σε μπορντώ, καφέ και με μπλε λεπτομέρειες, ουδέτερο χρώμα στον τοίχο και καρώ κουρτίνες. Το χρώμα δίνουν οι δίσκοι και τα βιβλία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Friends

Έντονα χρώματα! Η ομάδα παραγωγής της σειράς, ήθελαν το σπίτι να έχει ένα χρώμα που θα του δίνει ταυτότητα και παράλληλα, ένα χρώμα που θα έφτιαχνε τη διάθεση των τηλεθεατών και θα τους έκανε να θέλουν να βλέπουν τη σειρά. Κάπως έτσι, επέλεξαν το μοβ χρώμα στους τοίχους. Όμως δες τις λεπτομέρειες. Τα έπιπλα είναι βίντατζ, τα κάδρα επίσης, τα διακοσμητικά και όλα τα στοιχεία βασίζονται στο ρετρό. Αν το φέρεις λοιπόν αυτό το στυλ στο σπίτι σου φρόντισε να πάρεις μπόλικα διακοσμητικά από το σπίτι της γιαγιάς...

Gilmore Girls

Εδώ έχουμε το αμερικανικό όνειρο με μερικά στοιχεία που σπάνε τη μονοτονία. Η ρετρό κουζίνα με τη σκακιέρα πάτωμα, το παλιό ρετρό ψυγείο, πράσινα ντουλάπια και κίτρινη τραπεζαρία. Στο σαλόνι, δερμάτινη πολυθρόνα, μπεζ καναπές, έντονα καφετί στοιχεία με λίγα ρετρό και boho.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
10 / position1: 35 / position2: 379
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb